• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Když jsme tady u těch cukrbliků, tak já taky priznávám, že mě Tlustec baví a svým způsobem ho mám dost rád :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KEMAL: to te stavi hnedle na vyssi level, kemale :).
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    TLUSTEC: no, v té části před "ale" máš alespoň ohledně mne naprostou pravdu, nicméně k tomu jsem se už veřejně a dokonce několikrát přiznal :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: otazka je proc. mam za to, ze vas to bavi, ale je to prilis makabrozni kratochvile, abyste to byt jen sami sobe priznali.
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: huch?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: Ja bych je moc rad a zcela uprimne poslal do prdele. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TIGRE: ale jako, už i mně dělá občas problém najít rozdíl mezi konceptem a realitou..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TIGRE: nene, tyhle svazáci to myslej upřímně:-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---

Puvodne vyslo v roce 1934. Od te doby se demokrati nezmenili.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    At zije čacká pomocná stráž VB!

Bez pravomocí budou čelit kriminalitě. Nový projekt vnitra startuje – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/272224-bez-pravomoci-budou-celit-kriminalite-novy-projekt-vnitra-startuje.html
    NJAL
    NJAL --- ---
    TIGRE: Jo, randiste ala komsomol :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: S tim by mohli na Sokolov!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    to je nějaká parodie, že ano? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Svobodu nebo smrt - Oldřich Florian mladší & Oldřich Florian starší - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=j7KLm0Uioq4
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: nikam jsem se neposunul, jen se stahli pomlouvaci a interpretovaci.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: já ti nevím, já osobně mám čistě subjektivní pocit, že ses v poslední době celkem názorově posunul. Soudě minimálně podle toho, že se mi už dlouho nestalo, že bych s tebou nějak výrazně nesouhlasil.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIR_KENNY: uprimne Kenny, me je celkem u prdele do jaky skatulky se podle potreby rad situujes. Ty sam si vuci me pouzil nalepky z celyho spektra a to od bolsevickyho synka aparatcika az po vcerejsiho pravicaka a pomalu cekam, kdy prijde i ten narodni odpor, o kterym uz byla rec :) Neber se tak zoufale vazne a mozna to tvoje "prokleti" zazrakem ze dne na den zmizi a ulevi se ti ,)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ADMIX: to je normalni, ja mam prokleti, ze mam stejny eticky a moralni postoje uz 14 let a kdyz je vetsina spolecnosti pravicova, nadavaj mi do komunistu a kdyz levicova, do fasistu.
    Nyni nove jsem oportunista :D – Uz jsem si tak nejak zvykl :D
    voni lidi umej bejt pekny kurvy, kdyz jim nezapadas do skatulky...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    BONGI: a protoze to vime, reagujeme jen na ty nove blbosti, vracet seke starym nema smysl:) je to takovy oboustranny trolling:)
    BONGI
    BONGI --- ---
    Jedno je ale zajimave : prestoze uz to vsichni vi, tak se tluscovi jeho taktika dari - kdyz uz nema argument na bezne urovni diskuze ci sam sebe dostane do slepe ulicky (nebo to proste prezene), tak bud zautoci tvrdym ad hominem nebo sem bez navaznosti placne nejakou hroznou nehoraznost, provokaci ci propagandisticky vykrik.

A stejne mu vyjde, ze se vsichni na to chyti, zareaguji, nechaji se vytocit - a puvodni tema/diskuze je zapomenuta.

Pokud k tomu nedojde a dotycny se tvrdohlave vraci k tematu, tak ma Tlustec dalsi strategii - selektivne si vybira, na co reaguje. V tomto pripade mlci tak dlouho, az uplyne dost dlouha doba, aby jeho puvodni prispevek nebyl na dohled, a pak kratce reaguje jeho marginalizaci ci naprostym prekroucenim. Pocita s tim, ze unava z takovehle diskuze zpusobi znechuceni pokracovat a tema se uzavre.

A stejne mu to porad zerem!!!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam