• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT: Jak nejsem normalne pro ban, tak ho dej, nic to neprinasi a v soucasne fazi to muze jen hloupe gradovat. Navic je pokracovani tehle diskuze vicemene nefer vzhledem k zdravotnimu stavu jedne strany.
    Hmmm, pri te prilezitosti mi napada - jeste je nyx porad misto pro pokrocile uzivatele?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Tak doufam, ze uz to byl konec flame, jinak bych musel zacit jednat.....
    CICO
    CICO --- ---
    ty vole, nesežral chujim nějakou tu drogu lásky?...)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JOSEFDRUHY: upřímné doporučení: zkuste diskutovat jako normální, klidný člověk a ne jako někdo, kdo právě stoupl do hovna a potřebuje se na někom vyřvat. Jsem si jist, že úroveň diskuze pak stoupne i na straně vašich oponentů.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: PATISLAV psal o nadavkach, ty blaboly o zabijeni a Mengelem jsou Vase projekce - dalsi dukaz toho, ze psychiatr se ve Vasem pripade trefil do cerneho.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PATISLAV: ...nejen derou, že ?; možná by jste je nejraději i vyzabíjel...; a to, "kdo" je blázen nepříčetný a "kdo" ne, na to máte patent (od Boha) právě Vy, že ?..., takovou selekci "dle svého soukromého uvážení" už dělal Mengele...

Slušného člověka tu v klubu v poslední době člověk nepotká, stáhli se...reagují jen ti, co mají absťák, a nutně si potřebují flusnout.

Tento klub je klubem "proti komunismu" ... já tu vedl názory ( i na vedlejším klubu ) a tam jste mlčeli. Pak jste cosi špitli ( od věci - od názorů na komunismus ) a přidali hlavně okamžite plivanec, do mě. To vás charakteriozuje. K filozofii "o komunismu" nic, ale jak se něco šustne, kde by jste si mohli kopnout, ublížit, a urážet, tam se slejzáte !!! .. jako ty mouchy na lejno... - přesně to dělají ti, co jsou bezcharakterní, co potřebují škodit a urážet !!!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JOSEFDRUHY: Já jistě do blázince dementy urážet nechodím, ale když vidím nepříčetného blázna pobíhat po ulici, nadávky se mi na jazyk derou, to nemohu popřít.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    FIN: já už to ani nečtu ...
    FIN
    FIN --- ---
    já už jen zírám... :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ANARCHY: Pane ANARCHY, teď jsem se zašel podívat do historie Vašich reakcí na mě a vidím, že Vy jste mě urazil pouze jednou a to ještě né moc. Nějak jsem vás vzal do jednoho pytle s těmi ostatními. Tak se Vám omlouvám. Děkuji.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JOSEFDRUHY: Za chovani ostatnich zodpovedny nejsem, a sam za sebe nemam pocit, ze bych vas nejak nepatricne urazil. Dejte mi tedy pokoj s podobnymi vylevy...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ANARCHY: Bůh Vám to nařídil urážet ? kohokoliv s nímž nesouhlasíte ? Není povinností občana urážet .. ani v blázinci. Anebo Vy chodíte do blázince urážet dementy, protože jsou dementy ? Co jim tam říkáte : pojď sem demente ať si flusnu protože mám důvod : narodil ses jako dement a tak mám právo si flusnout ...ano ? Prostě to je ve vaší povaze né v objektu-subjektu, který napadáte. Charakterní člověk neuráží ani sloup u silnice ani psa, ani slintajícího dementa. Proč urážet ? protože slintá? ... protože vy sám jste grázl a dement který P O T Ř E B U J E urážet, a oběť si hledá, nezáleží na tom co říkám oběť k tomu aby jste mluvil slušně !!! Chyba není na straně "špatné" hory ale u Mohameda.
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JOSEFDRUHY: holt to mate tezky, nikdo vas nechape, a kazdy vas urazi...
    Zkusil jste se nekdy zamyslet proc tomu tak je? Sem chodi i takovi, kteri nemaji nazory jako vetsina ostatnich lidi v teto diskusi, a presto jste jediny, kdo se setkal s takovymto "ohlasem" - premyslejte proc...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX: Máte zvrácené myšlení ; nesouhlasit je správné, na nesouhlasu není nic špatného (!), jenže vy ( a vaši soukmenovci spolugrázlové ) nesouhlasíte nikoliv slušnou odpovědí, ale u r á ž e n í m !!!!! K tomu není obrany...pouze slovním oplácením.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: To, ze nekdo nesouhlasi s Vasim zvracenym pohledem na svet, je politicky nazor sam o sobe.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ANARCHY: Každý, kdo se mnou nesouhlasí, je pro mne slušný člověk pokud (!) přitom neuráží a neponižuje. Zdejší grázlové uráží i bez věcných názorů tj. bez svých politických názorů...prostě přijdou si flusnout namísto debaty. ( Jsou tu na to důkazy ).
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Co se to tu proboha děje? Dřív se tu dalo číst, ale tohle zavání ústavem.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ANARCHY: Darebak, gauner a zlodej, a pan josef vi, kde vsichni bydli :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JOSEFDRUHY: A kazdy, kdo s vami nesouhlasi, je ten darebak, co? ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam