LONESTAR: co říkáš, je s prominutím nesmysl, ať již se smajlíky nebo bez. patologická by byla, kdybych projevoval patologické rysy. ty ale neprojevuji, ne v tomto ohledu, kromě toho mám své důvody, proč ho nemám rád, ty jsou konzistentní a projevuji je už dlouho, a do třetice, naposled, avšak nikoliv nedůležitě, vím, že pehe je jeho kritikem. jelikož vím, že ty kritiky vency svatého a vševědoucího dost nesnášíš, usuzuji z toho- zcela nepatologicky, ale zato logicky - že to je hlavním motivem tvé nelibosti vůči pehemu. anebo mi snad teď můžeš - stručně a okamžitě, což by potvrdilo, že je máš, a nikoliv na fleku vymýšlíš - uvést důvody, co je pehem a jeho nápadech tak děsné (jinak než "nemám rád klause, protože..."), že ti to z dlouhodobého hlediska dalo důvod stvořit z peheho jednotku lidské malosti...?
nezlob se, ale celkem tipuji (a nemyslím, že bych se moc mýlil), že nic takového neuvedeš, protože žádný takový výčet, dlouhodobě daný, nemáš. taky si myslím, že hlavním důvodem pro
až takovou nelibost nad pehem bude ta skutečnost, že nemá rád klause*, a naposled už mám celkem odpozorováno, že pro klause samého (a tudíž sekundárně pro jeho věrné příznivce) bývá škatulkování podobného typu pro ty, kdo neuchopili velikost klausových myšlének (a ten institu by mu nepřáli:), vyhrazeno celkem běžně :-)
* když už hovoříš o té, ehm, patologičnosti, trochu se zamysli, jestli mikrometrování pehem z důvodu "kritizuje mi venóše" do této kategorie nespadá :-)
jak vidíš, tok mých myšlenek je v tomto až nepatologicky prostý a nekomplikovaný :-)