• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    CICO
    CICO --- ---
    FIN: závidět není hezké, přece...)) ale už mám program na sobotní odpoledne, udělám si na ty zmrdy v předvečer adventu čas...)
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: nemám začít závidět? :-)))
    CICO
    CICO --- ---
    ...přátelé, i tak se žije u nás na severu

Vánoce zahájí v Ostravě komunista a děda Mráz. Budou lákat do Ruska - iDNES.cz
    http://ostrava.idnes.cz/komunista-rozsviti-v-ostrave-vanocni-stromy-s-dedou-mrazem-pla-/ostrava-zpravy.aspx?c=A121127_1859941_ostrava-zpravy_jog

Ježíšek vyrostl a zestaral, narostly mu vousy a stává se z něho děda Mráz. Nechodí už nahý a otrhaný, je pěkně oblečený v beranici a v kožichu. Nazí a otrhaní nechodí již dnes ani naši pracující a jejich děti. Děda Mráz přijíždí k nám od východu a na cestu mu září také hvězdy - nejen jediná betlémská. Celá řada rudých hvězd na našich šachtách, hutích, továrnách a stavbách. Tyto rudé hvězdy hlásají radostně, že vaši tatínkové a maminky splnili na svých pracovištích úkoly čtvrtého roku první Gottwaldovy pětiletky...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    HAROLD: co je? já tu sem skoro furt ...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Já si řikal, že to přijde brzo.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Vítáme Husáka. :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    OJIRIO: Komunismus bez obeti zavisti by nebyl plnohodnotnym komunismem...
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    Vis jak, tim ze delnasi taky nemaji mercedesy jako ty, tim tvoris komunismus - oni vidi ze ho mas a chcou ho taky - chcou komunismus a rovnost! :D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    HAROLD: nech si ty svoje "-ismy"! :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    RUDOLF: eeehhh ... pullman se mnou tvoří komunismus?

Jak ti chutnaly ty houby? Já je zkusil jenom dvakrát a pokaždý se mi chtělo blinkat.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Tak vono stačí sledovat tenhle klub a člověk se kolikrát cejtí, jak v hlubokym husákismu. :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: A tys ho vytvarel jak?
    CICO
    CICO --- ---
    RUDOLF: RUDOLF: sorry, dal jsem ti minus, protože vůbec netuším, jak na něco takového slušně a věcně zareagovat
    FIN
    FIN --- ---
    KEMAL: já se do něj taky jenom narodil a než jsem mohl začít tvořit - totiž, ech, namísto studií, kam bych se nedostal, jít nějak sloužit dělně lidu - naštěstí skončil. takže já jsem, jako ty, jenom ten vůl, co se do něj narodil, ale zato ho bude celý život splácet, což už 20 let děláme :-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KEMAL: ale tvoříš, právě teď jej tvoříš:-)

viz. pullman
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    KEMAL: ja v tom jedu s tebou :-)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    RUDOLF: já žádný komunismus nevytvořil
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FIN: neprotestuje, jenomže ten komunismus jsme si vytvořili - to jsme byli mi a teprve tohle si lidi nedokážou přiznat.
    FIN
    FIN --- ---
    PREVIT: já taky. zejména pod tohle:
    Komunismus čtyřicet let rozvracel morálku lidí, není divu, že vypadáme jak vypadáme, bude to trvat generace než se narovnáme.
    protože vždycky, když pronesu, že jsme (češi) morálně dosti defektní, někdo protestuje :-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: To sou šprochy. :D
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: nic než pravda...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam