• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    FIN: Sdělení mnohoobsahové, zamlžující.

Řeknu jiné jednoduché a srozumitelnější : chovejme se k sobě s úctou a slušně, tolerujme se a... a občas něco zkousněme. Názorů mnoho a né každý se zrovna líbí "mě". Pokud se míra vkusu překročí, máme tu institut omluvy. (( Neomlouvají se grázlové a darebáci. A ti v tomto mírumilovném klubu nejsou ))

O.K. ?
    FIN
    FIN --- ---
    JOSEFDRUHY: no, možná je to odvážná myšlenka, nicméně když dojde na určitý postoj vůči něčemu a/nebo někomu, je případná poznámka o smutné neakceschopnosti probírané/cílové skupiny imho na místě a hovoří k tématu. každý postoj, jehož je člověk nositelem, totiž, alespoň někdy, vyžaduje i vůli a/nebo schopnost něco udělat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Zadna uplna svoboda slova v tomhle auditku neni a nebude! Je to odborny klub a bude se tu mluvit k veci - pravidla tu urcuje spravce!
    Jistě, P R A V I D L A zde určuje majitel klubu ( který se zavázal majiteli NYXu, že bude ctít demokratické.... atd. ), jistě. On určuje téma, a v obrysech pravidla, a víceméně dbá na to, aby se od tématu neodbočovalo. A Vy mu do toho nemáte co kecat.(což jste už učinil)
    Když několik debatéru odbočilo, pan "šmejdil-podrejvač" BONGI neřekl nic. Když jsem já podal na řeči netýkající se přímo názvu Tématu ironickou poznámku, nikoliv zlou, tak si toho pan čmuchálek BONGi všimnul. ( a rejpal cosi o trollingu )
    Když jsem ho velmi slušně požádal o to, aby vysvětlil co míní tím trollingem, i jiným to vysvětlil, podal nám odkaz na WIKI. ( To umí každý blb ! ) Ani Miloš Zeman, když se ho redaktor zeptá na to "co je to zdravá ekonomika, podle něj" neodpovídá : pane Moravče, běžte si to přečíst na WIKI.

A neposledně : Zadna uplna svoboda slova v tomhle auditku neni a nebude! Je to odborny klub a bude se tu mluvit k veci - pravidla tu urcuje spravce!
    Co Vy BONGI máte co kecat do toho jak se má chovat majitel audítka ?, tedy zda i On musí mít stejný názor jako Vy, tj. že tu svoboda není a nebude ?!!! myslím, že jste ho urazil. Cokdyž majitel chce, aby tu svoboda byla !!! Co Vy, pane diktátore BONGI, máte co kecat majiteli do toho jak on to tu bude řídit a co má dělat, kdy zasahovat ??, kdy ne. Je to odborný klub "proti komunismu" a jak všichni vidí, tak mnoho lidí se tu už bavilo i kousek vedle než je název klubu a majitel je nemazal...a nikdo je neosočoval "trollingem". Tak proč nařizujete majiteli, aby mazal podle vašeho diktátu někoho ?? právě toho, koho chete Vy ?
    Je logické, ( a duševně zdravé ), že lidi nejsou stroje a občas trochu odbočí od tématu. A majiteli, opakuji, to dosud nevadilo. I ten kníže, či Zeman, či Roitová mluví nejen o hospodářství, o politice, o mezinárodních vztazích, ale i o tom, že si zapomněl přezout na autě gumy, a Moravec ho za to nepucuje, nehrozí výhazovem či neplive cosi o trollingu.
    - - Tím jsem skončil s obranou a už si rejpálků nebudu všímat. Téma je "proti komunismu mírovými prostředky".
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29 a o minulosti me ucit nemusis, jsem na svete dele nez ty.
    Zadna uplna svoboda slova v tomhle auditku neni a nebude! Je to odborny klub a bude se tu mluvit k veci - pravidla tu urcuje spravce!
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    FIN: Musím bohužel přiznat, že zatím Tvá verze vypadá reálněji...

JOSEFDRUHY: Stačilo by jen vyhodit zkorumpované politiky na dvorek věznice v Pankráci... Samozřejmě po předchozím spravedlivém soudu. Pak by přišla amnestie a mohlo by to takhle pokračovat pořád dokola. ;-)

HWLLFFRDD: Na základě Tvých pravdivých a jasných argumentů musím udělat "menší"úpravu:
    Politici jednou donutí tento národ udělat další defenestraci.

CICO: Souhlasím a také dál neřeším...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Zdalipak bys dokázal vysvětlit "trolling" ?? .. v demokracii ( Za odměnu bych ti já podal definici trollingu za komunismu, tam jsem žil dost dlouho...takže vím, co to je boj s komunismem a jeho "trollingem". ).

Ber to vážně, tu otázku : vysvělii trolling co je v demokratické společnosti se svobodou slova.
    Díky. Díky za všechny co to zajímá.
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY:
    1. Zminil jsem cele to tema! Ostatni pochopili, ty jsi musel mit pripominky, tak ti to Cico naprosto spravne vysvetlil vic podrobne.
    2. prestan prosim trolovat, jinak ac jsem nepritel banu, tak ho dostanes!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PHONETIX_ROB ; FIN ; BONGI ; LONESTAR ; pánové, co jsem Vás tu označil : Sice jsem si trošku rejpnul v minulých príspěvcích, ale jinak mi nevadí, že do "antikomunistického" fóra si říkáte občas i něco jiného. Je to vaše věc, vím, že to prostě nejde jen mluvit k "nařízenému" tématu. Ale když si plivnul zlou slinu pan CICO proti mě, že já nemluvím k tématu ( a ostatní prýýýý ano ), tak jsem mu to vysvětlil na svou branu.
    Doufám, že jste pochopili. Díky.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CICO: ...že se tady připouští docela široké spektrum s komunismem (a zejména jeho poválečnou praxí v ČSSR) nesouvisejících úvah, ale tyhle řeči jsou nejen úplně mimo téma,...
    Ano, taky si to myslím. (!) Proto jsem si trošku štípnul do těch, kteří od tématu se odklání. Jen se podívejte : je tu řeč o jakési defenestraci, to je téma "antikoministické" ? A neřekl jste proti tomu ani popel.

Anebo :až doposud jsem tam měl "Politici jednou donutí tento národ fakt rázně třísknout pěstí do stolu s pivem..." To je réma antikomunistické ? A neřekl jste proti tomu ani popel. Já to mírně zkritizoval. A Vy jste proti tomu řekl nějakou nejapnou špitku ?
    Nebo :
    PHONETIX_ROB: tohle bylo antikomunistické ?

FIN: tohle bylo antikomunistické ?

BONGI: tohle bylo antikomunistické ?

LONESTAR: tohle bylo antikomunistické ?
    ....
    Pane CICO, takže Vaše poznámky jsou mimo, jsou hloupoučké a závadné.. Já proti takovým "ne-antikomunistickým" zdejším řečem právě podával ironické poznámečky ; těch mých co štípou do řečí mimo téma "antikomunismus" jste si všiml. Ale těch, co jsou mimo toto téma, ty Vám nevadili. Tak kde máte tu soudnost ?

Ostatním : díky za deset mínusků. ( to pak dokáž, že mám recht ).
    CICO
    CICO --- ---
    JOSEFDRUHY: ...a vystihl by to naprosto přesně...myslím, že se tady připouští docela široké spektrum s komunismem (a zejména jeho poválečnou praxí v ČSSR) nesouvisejících úvah, ale tyhle řeči jsou nejen úplně mimo téma, nýbrž tu už mnohokrát zazněly...a dokonce mám pocit, že z vašich úst...takže prezidenta na této rovině obecnosti běžte, prosím, řešit do odpovídajících klubů, je jich na Nyxu několik...díky
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    HWLLFFRDD: Co to ma cele docineni s tematem tohoto auditka? ...by řekl BONGI
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    PHONETIX_ROB: Jen pro pořádek, druhá defenestrace se v tomto národě odehrála v roce 1483. Pak byla ještě třetí, v roce 1618, ale ta je nejčastěji označována jako druhá, protože tu z roku 1483 nemá nikdo rád. Zbytek sou plky, netřeba komentovat.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Co to ma cele docineni s tematem tohoto auditka?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PHONETIX_ROB: To už je srozumitelnější sdělení, informace....ikdyž : kdo bude vyhazovat z okna ? (národ?) A koho? si budou přát politici, aby národ vyhodil?, to jste mi neprozradil...ha-ha-ha.
    FIN
    FIN --- ---
    PHONETIX_ROB: optimisto. až doposud jsem tam měl "Politici jednou donutí tento národ fakt rázně třísknout pěstí do stolu s pivem..."
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    JOSEFDRUHY: Můj styl není někoho poučovat jak má psát. Od toho tu jsou asi zřejmě jiní...

Kvůli Vám pane to tentokrát vezmu maximálně jednoduše, srozumitelně a jasně:

Politici jednou donutí tento národ udělat druhou defenestraci.

JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PHONETIX_ROB: Pane, řeč ( Vaše ) je mdlá, nekonkrétní, matná, suchá, plitká, prostě kdyby jste nic neřekl, vyšlo by to nastejno, ... ;dokonce i mlčení by bylo důmyslnější.....
    Sečteno, podtrženo : neřekl jste naprosto nic. (!) Anebo : mě váš proslov naprosto neoslovil a nesdělil mi NIC.

Přemýšlejte o sobě. A snažte se napříště víc.
    JD.
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    JOSEFDRUHY: Takže co se týká kompletní citace mé analýzy a předpovědi začnu sebekriticky od konce:

Mýlil jsem se, tyto prezidentské volby nezávislý kandidát nezvítězí.

U těch ostatních bodů mám obavu, že se budou muset některé negativní procesy tak moc opakovat a prohlubovat, až to bude neudržitelné...

Takže uvidíme třeba za 5 či 10 let...

Rozhodně se jasně ukázalo, že nezvítězil ani kandidát nejsilnější pravicové a dokonce ani nejsilnější levicové strany což rozhodně o něčem svědčí i do budoucna...

FIN
    FIN --- ---
    JOSEFDRUHY: "Možná, že společnost dospěla do bodu, kdy nechce v čela státu profesionálního politika, ale naopak někoho, kdo bude na stranách a politicích zcela nezávislý"
    - do tohoto stavu dospělo přesně 7 - 8 % aktivních voličů, kteří volili stranicky nezávislého franze. což je sice hezké pro franze, ale je to pořád jen 7 - 8 % společnosti. pomyslných navíc. možná je jich *o trochu* víc a nešla jim zas pod vousy franzova osobnost, nicméně statisticky vzato pořád platí, že 90 % voličů (aktivních) zatím dokáže volit i stranickou osobnost. tak či onak.
    BONGI
    BONGI --- ---
    DOCKINEZ: Podle Josefa the Second!!!!!!!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Podle mě zvítězí nezávislý kandidát.

Ani jeden z tech dvou vykuku neni nezavisly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam