KEMAL: Celé dějiny od dob Čingischána či o 1000 let dřív, jsou svinstvo ...člověk vraždí člověka, rasy nenávidí jiné rasy, společnost jedna vyvolá válku proti jiné společnosti, člověk okrade jiného člověka a horda nájezdníků vyplení jinou hordu neníjezdníku a ukradne jim majetky. Pak přijde nějaký systém a vykrade společnost ve jménu nějaké idee celý stát. - - Je to furt stejný, celé dějiny se krade v různých uskupeních. Nyní krade bohatá západní společnost v Africe a Hondurasu a v...prostě kam drzý kapitál vkročí tam se bída nemění 50 let, ale mění se tam jejich národní surovinové bohatství. Tito zloději ( kapitalističtí ) prej té Ghanské vládě daj půjčku na postavení silnic, železnic a lodních přístavišť a továren a tyo "půjčky" prej vlády tohoto černého lidu splatí tím drancováním měděné rudy, diamantů, ropy apod. Takže zloděj si postaví na těžení ropy fabriku a loděnice aby to mohl lépe těžit a odvížet a černošská vláda tyto "půjčky" splácí tím svým nerostným pohatstvím. Báječné, že ? Pane, bohaté státy vždy okrádali ty chudé státy...VŽDY ! Bohatý stát ..anebo bohatý výrobce aut FORD vyrábí v r. 1949 za měsíc např. 100 aut, a "kdosi" ohodnotí jedno auto "směnným ekvivalentem" jedné tuny banánů z Afriky. Jenže v bohatým státě je vědecký pokrok ( mozky z celého světa ) a tak FORD za 10 let zdesateronásobí výrobu aut a tedy za měsíc jich vyrobí 1000....jenže "banánová republika" neumí zdesateronásobit výrobu banánů. Takže afričan dostane auto už za 10 tun...později za dalších 10 let musí za auto dodat 100 tun a...a přitom se dělník u FORDA stále méně a méně nadře, jsou tam stále vyspělejší technologie a tak pak "bohatý výrobce" sofistikovanější výrobce, maodernější výrobce prostě "zákonitě" bude okrádat toho chudého výrobce. Celé minulé století rabovali bohaté státy po celém světě chudé státy a směnný kurs jim diktovali.
V r. 48 komouši znárodnily fabriky a majetky do jisté výše, ostatní nechali lidem. Myslíte, že by to komouši dnes udělali znova ? Ano, udělali...já jim také nevěřím. Jenže Vy přeháníte kldyž říkáte, že by nám komouši "zkonfiskovali domov" a dokonce mě mezi ně strkáte, napadáte mě, že bych konfiskovával i já, tedy
podobná lůza jako jsem já ... ((( a už je to tady : boháči začínají tu chudinu nazývat lůzou !!! ))) , kde na takové paranoidní názory chodíte ?, a kdo Vám dal právo urážet ?, pane Husáku ? Je tu vidět "co" se v dnešní době už rodí-honí v hlavách zbohatlíků, co nakradli=zprivatizovali v letech 91-96 !!!, honí se jim tam špinavé svědomí, že nakradli=zprivatizovali a přes noc zbohatli a že by o to dokonce mohli přijít.
Nejsem příznivcem toho, aby se znova převracel systém, jako po celé dějiny to bylo a znova se rabovalo, kradlo a mlátili se lidé hlava nehlava. Já pouze nesu s nevolí, že tito zbohatlíci, co majetky dostali darem od Klause, nemají svědomí, aby dali něco do rozpočtu ( deficitního-vykradeného, nevím kým...asi těma nezaměstnanejma vytunelovanýho ) v daních. Nic víc...a nakonec kvůli tomuto prosazování názoru už jsem zde nazýván "lůzou" .... užasná se tu schází sebranka. ( tím nemám nic proti slušným zdejším ).