• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ANARCHY: a jako ta reportáž nebyla interpretace celé situace reportérem?:-)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    RUDOLF: S dovolenim, ja sve zavery udelal na zaklade toho, co jsem videl a slysel na tom videu, ne na zaklade interpretaci toho reportera...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Najednou? Todle byli svazáci dycky. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    CICO: celý je to jen o tom, že převezmete interpretaci reportéra, kterej se chová jako hovado, jen protože se vám hodí flusnout si na ransdorfa. Soudíte, aniž by jste znali přesně situaci. Děláte to samí, z čeho žije blesk apod. sračky. Jste v tu chvíli stejný jako čtenáři blesku, přijímáte co je servírováno a najednou jste zase svazáci, co si můžou do někoho kopnout. Jděte do prdele.
    CICO
    CICO --- ---
    HAROLD: jj, chudinka bolševická, co nechala v EP zdraví...D ty vole, ještě, že je ten pátek, jinak bych se tou tvou tklivou interpretací příběhu bolševik vs. novinářské hyeny asi fakt rozplakal...D je to normální podvodník, což mě u komunisty tak nějak nepřekvapuje...

RUDOLF: nevím, jestli byl debilní i ten reportér, Ransdorf ovšem svým způsobem zcela určitě...D
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Epy epy!
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Schválně kdo bude mít poslední slovo. :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    HAROLD: Ne, paraziti travi moc casu mne - staci prehodit slovosled, a najednou ten vyrok sedi... ;-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Trávíš moc času mezi parazitama... to bude vliv okolí...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: A nejvic mne dojima, kdyz potom takovi jako on potom chteji lidem, co skutecne pracuji, zakazovat praci prescas...
    Sem s minusama - je mi jasne, ze od komunistu lze uctu k opravdu odvedene a poctive praci jen tezko cekat...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    HAROLD: Ciste pro ilustraci mam za sebou pul roku prace s prumernou denni pracovni dobou (vcetne vikendu i vsech ostatnich dnu) neco kolem 11 hodin, a z toho prosinec, kdy vcetne tydne dovolene, svatku a tak jsem mel denne neco pres 13 hodin - takze ne, nemam s nim zadne slitovani - ma co chce, kdyby se chtel s mensim stresem starat o rodinu a kamarady, tak si mohl klidne najit praci v Cechach.
    Ale on chce splacet exekuce, bejt na vlivnem miste kde muze maticce Strane inkasovat za prodane zakony (tak jako to na kameru predvedl jeho kolega Dolejs), a jeste vypadat jako lidumil - ale to mu proste nezeru - je to normalni parazit.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ANARCHY: To už je ale slabý i na tebe... :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    HAROLD: za jeho plat a 300 Eur nahrad denne za 5min praci?
    Beru! ;-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    (debilní otázky)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ANARCHY: Zkus si tímhle způsobem žít třeba měsíc a uvidíme, jak páneček bude odpovídat na náhodně položené otázky...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    HAROLD: Ale to je natocene na tom videu - teda pokud veris vlastnim ocim a usim, kdyz Ti rikaji neprijemnou pravdu o Tvych oblibencich ;-)
    Je tam jasne videt i slyset, ze Ransdorf neumi a nechce odpovedet na otazku, proc prisel v 6 a v 6:05 uz odchazi - nez mu reporter rekl, ze tam (Ransdorf) byl jen 5 minut, tak tvrdil, ze tam pracoval.
    Cekal bych, ze v pripade, ze nema co skryvat, a ze odpoledne nekde v EP pracoval, ze mohl klidne rict, ze cely den pracoval, ze ho treba videli kolegove poslanci, nebo cokoliv jineho - ten reporter nijak nezpochybnoval jeho peci o matku nebo kamarada, on se jen ptal proc prisel v 6 a v 6:05 uz odchazel.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HAROLD: asi tak
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ANARCHY: Nemam sebemenší důvod mu nevěřit víc, než neznámému novináři, který ho poprvé v životě viděl u tý prezenčky.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    HAROLD: v tom pripade Ty mlatis prazdnou slamu z hnojiste... ;-)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    HAROLD: Ransdorf tvrdil, ze tam byl pracovat - nicmene v budove se zdrzel jen 5 minut - s dalsimi (ocekavatelnymi) vymluvami prisel az potom, az mel cas si je vymyslet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam