• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: side effect toho, že mě na moji žádost prevít odučinil adminem, aby se zdejší parta prolhanejch marxistů nemohla vymlouvat na to, jak je zákeřně mažu a šikanuju, byl, že jsem konečně přestal vidět právě ty kecy těch debilů :-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    ADMIX: Bingo! Dik
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BONGI: Jsi tu admin = ignore v tomto klubu neplati.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BONGI: Asi mas na nej ignore jen v poste, jako ja - je to nuitnost.:)
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT: Nemuzu, ignore. Mimochodem jaktoze jsem ho tu videl, kdyz ho mam v ignore?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BONGI: Muzes treba do posty..:))
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT: No chtel jsem pred tim RO napsat ferove varovani : "Jdi do prdele!" .. ale byl jsi rychlejsi.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ADMIX: To uz bylo.:) Tam uz ho delsi dobu ignoruju...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PREVIT: Ted tvoje posta pozna stredovek :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ADMIX: Uz me dlouho svrbela ruka. Ted uz je to jen takove logicke vyusteni - RO pro poflusaneho, moralniho, neagresivniho, se srdcem na dlani a kytici v ruce.

JOSEFDRUHY: Tyhle tvoje breky zeru!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Pomalu prichazi cas na vlozeni okomentovaneho josefova rozsudku, ktery vysvetluje vic nez jen psychicky stav diskutujiciho :)))

podepsan ADMIX!
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    radši nic
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    KEMAL: Já kytku...ty oplácíš agresí... bezdůvodně. Takže si mám myslet co ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    KEMAL: Všimni si KEMALe jaký je to blb ten
    ANARCHY ... domnívá se, že mu říkám, aby se nedurdil a přitom jsem to říkal tobě, no je to trotl, už i proto, že četl 30 sekund a reagoval taky za 30 sekund; to nemohl ani přečíst co jsem KEMALovi napsal, natož pochopit ( dalších 30 sekund mu trvala ona "honem-odpověď" ).
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    JOSEFDRUHY: spíš bys furt fňukal nad nějakým rozlitým mlíkem, pokud by ses vůbec kdy dotknul tématu nějakého způsobu řešení tak by bylo zřejmě dost naivní a až by ti stoupla hladina začal bys být agresivní. Ztracenej čas.

Navíc nevím s kým se kamarádíš a s kým by sis pak o tom setkání povídal a fakt nemám zájem aby se na mně vybíjel hněv nějaký ulice.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JOSEFDRUHY: Kdyz dovolis, budu se durdit nad tim, co sam uznam za vhodne a nenecham si do toho nikym kecat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    KEMAL: Souhlas. Mám jiný pohled na morálku, na společnost , na ty lidi co zneužívají vše co se jim hodí "do kapsy" a rozhodně jsem zklamán novou dobou poté co jsem "bojoval" 40 let proti komoušům. Takže politicky by jsme se určitě neshodli ani u dobrého piva. To neznamená, že bych na návštěvu nepřišel s kyticí namísto nože. ( obrazně řečeno ). A nestojím o to. Pokud se ti nelíbila, "naštvala tě" moje "oslovovací chybka", koukni na flusanec, který jsem právě dostal já :
    ANARCHY ... a podobných, spíš mnohem horších, za několik let... tisíce !...a ty se durdíš nad jedním oslovením KRDSBKZV. Trapnéé.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ajeje, koukam, ze uz zase dosly leky a tak mame tu vzacnou prilezitost byt svedky Josefova plakatovani...
    Ach jo. Zivot nemuze byt jen ruzovy...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Právě běží v televizi proslov nějaké pracovnice ministerstva "kontroly", že prýýý se musí prověřit ta voltaika, ta zlodějna, kontrlola licencí, aj....čerpání dotací , aj. ...je to k smíchu. Jak může bezzubé ministerstvo porazit tak velké goryly, grázly, co už miliardy mají a ještě další mít chtějí , a moc dobře ví jak zamést-zprovodit ze světa ony milé hodné slušné úřednice z ministerstva. Je to k smíchu, jako by se myš rozhodla že zkontroluje a potrestá tygra.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    výraz "pane Kemal" vyjadřuje chybně formulovaný 5.pád

pokud jsi tou další tirádou chtěl sdělit, že by ses rád o mně dozvěděl víc a třeba by ses i zastavil na návštěvu, tak se nenech prosím zklamat ale musím s respektem odmítnout. Asi bychom si nerozuměli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam