• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    VIRIK: tak ty muzou za vsechno! :)
    CICO: lol USTR s tim ma fakt neco spolecnyho
    tyhle ankety jsou mimo.. reprezentativni vzorek 0, navic neni nad to vybrat vhodny odpovedi. imho informacni hodnota 0
    CICO
    CICO --- ---
    VIRIK: ...teď jsem to četl v tištěném vydání "našeho", tzn. Ostravského MSD, z něhož tahle anketa pochází...zatímco u Rozálky a spol. bych to vzhledem k věku i chápal, tak u těch zletilých je to už docela zásadní průser
    ...ale tak hlavně házejme ÚSTR klacky pod nohy, dosazujme tam zasloužilé normalizátory, nechejme Semelovou a jí podobné bolševické svině veřejně lhát do médií i v rámci výuky, ať mají ty děcka hlavy úplně vymyté a ať nám tam Janička nebo Kristýnka v říjnu hodí zase bolševika, páč její tatínek říkal...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    VIRIK: Je vidět, že tenhle klubiki šlape na plný pecky! :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Příběhy 20. století: Kněz se svěřoval spoluvězni, který donášel StB - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/pribehy-20-stoleti-vaclav-teply-dzr-/domaci.aspx?c=A130816_171200_domaci_ert
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    VIRIK: on toho novinarfe nale napadl pokud si dobre vzpominam pred budouvu parlamentu u sveho domu mu jen triskl dverma pred nosem. takze lze, no ni?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VIRIK: Ano, myslim, ze vim, kam miris a s tim co jsi napsal zcela souhlasim - i s tim, ze na pomery KSCM je Ransdorf co se tyce samotnych myslenek jim hlasanych porad jeste bila vrana...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ANARCHY: hele, mne irituje i treba protoze ve svejch prednaskach o historii rika, ze vetsina lidi bylo do roku 1920 proudhounistama a ne marxistama - odmita rict anarchisti, pac tam by musel pak vyloucit tu samolibou levicovou teorii, ze levice automaticky zastupuje proletariat, pac tam maj problem s tim anarchismem individualistickym i tim samospravnym a dokonce i se syndikalisty. Taky hodne anarchistu, vcetne tech od delniku slo spis "doprava", taky anarchismus obsahuje velkou davku konzervatismu a revolucionarstvi je tam vysledkem pohledu na svet, kterej skutecne dela veci spatne (etikou anarchisty je treba vylouceni pouzivani nasili, kdyz funguje demokracie a dodrzuji se lidska prava), pac revoluce neni to nosnou myslenkou anarchismu, jak se hodne lidi domniva (revoluce ve smyslu treba leninove nebo trockisticke) - ale zde si myslim, i s ohledem na tvuj nick, ze vis presne o cem mluvim.
    Ale presto je to furt poklad narozdil od mnoha moralniho kvasu.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VIRIK: Jasne, takze na zaklade vyroku typu "Tiskova mluvci EP (tedy i moje) rika, ze jsem pracoval, takze jsem pracoval" se jako ma nekdo omlouvat?
    Tak to sorry, ale ja to nebudu, pro mne je Ransdorf dal zlodej, stejne jako hromada dalsich nasich volenych predstavitelu, kteri predvadeji obdobne vykony. A diky te reakci je to jeste navic arogantni zlodej, neco zhruba z ranku Mazanka Janouska, akorat ze mozna o neco malo min vseho schopnej...
    CICO
    CICO --- ---
    VIRIK: nebude...je to zloděj, navíc institucionalizovaný
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    k ty kauze Ransdorf

prachy:
    Byl jsem na výkonném výboru, abych to vysvětlil. Mluvil jsem o kauze kolem onoho nizozemského novináře, také o záležitosti kolem Muzea dělnického hnutí a na svých webových stránkách jsem umístil dokumenty, které se toho týkají. Domnívám se, že počátkem všech těchto problémů byly mé dluhy, které vznikly částečně mou důvěřivostí k mým takzvaným přátelům. Na druhou stranu byly také způsobeny tím, že jsem se osobně podílel na financování volební kampaně do evropských voleb. Dluhy vznikly totiž z velké části i proto.

debil z nizozemsky televize:
    Média vám také nemohou zapomenout, že jste se přetahoval s nizozemským reportérem Tomem Staalem, když naznačil, že jste si pro náhradu 300 eur šel neoprávněně. Jak se stavíte k této kauze?

Patří k bulvární televizi Geenstijl, což je ještě horší sorta, než je v Česku televize Nova. Dělají na zakázku skandalizační kampaně. Jedné mé kolegyni v rámci jejich kampaně natřeli dveře fekáliemi, což nepokládám za kulturní projev euroskepticismu.
    A tu mou věc jasně vysvětlila tisková mluvčí Evropského parlamentu Marjory van de Broeke, když řekla, že jsem nejen ten den v Evropském parlamentu pracoval, ale měl jsem na náhrady nárok, protože nejde o peníze za přítomnost, ale o peníze na pokrytí nákladů pobytu v týdnu, kdy parlament zasedá. Splnil jsem všechny podmínky. Byl jsem na konferenci, pracoval v kanceláři. Bydlel jsem v blízkosti parlamentu, takže jsem se šel už s kufrem zapsat. Když na mě někdo vyskočí u východu z parlamentu a řve, že beru peníze za nic, tak mě to překvapilo. Jeho chování nebylo korektní. Zastoupili mi cestu do domu, kde bydlím, takže jsem musel kameramana odstrčit. Jde o můj privátní prostor, kde nemají co dělat.

Myslim, ze tu bylo par lidi, co tu mluvilo o tom, jak dal nekomu pesti a pak vazna provolavani o tom, jaky je to zlodej.
    Bude omluva?
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    RUDOLF: s ransdorfem jako soucasti :-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: kapitalisti!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ji normalne vykoristovali, estli za to meli statisice eur a vona tisicovku za obraz!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ADMIX:

no aspoň je vidět že je Ransdorf čistá duše..

mj... exploatace studentky!

Činnost gangu utnuli detektivové v okamžiku, kdy překupníci prodali padělek obrazu od Maurice de Vlamincka za 14 miliónů korun policejní volavce. Ze spisu také vyplývá, že Kováříkovou pravou rukou byla malířka Lenka Sýkorová z jižního Plzeňska. Dokázala napodobit díla tak věrohodně, že za ně kupci v zahraničí neváhali zaplatit stovky tisíc eur v domnění, že jde o originály.

„Namalovala jsem přibližně 30 kreseb a do stovky obrazů. Odměnu jsem dostávala tak tisíc korun za jeden obraz,“ tvrdila u policejního výslechu absolventka studijního oboru výtvarná kultura na Západočeské univerzitě.

Její malby ale ještě před expedicí procházely drobnou úpravou tak, aby o několik set let zestárly. O to se staral právě Kovářík, který je sušil několik desítek hodin ve speciálně upravené udírně.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw zběhlej* kněz leadrem kandidatky KDU-CSL, to je skutecne perlicka.

* pardon, tak prej "laicizovanej"
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Lidovci nasadí do voleb Hermana, zkoušejí přilákat i Marvanovou - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...adi-by-prilakali-i-marvanovou-p6k-/domaci.aspx?c=A130815_110215_domaci_kop

Bes. Co dela tenhle panak v cele kandidatky nepochopim...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol

Ransdorf naletěl spolužákovi na kšeft s padělanými obrazy – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/310492-ransdorf-naletel-spoluzakovi-na-kseft-s-padelanymi-obrazy.html

hlavne to chce myslet na ty lidi, jak jim pomoct ... od neceho ... :)))
    NJAL
    NJAL --- ---
    Pekny, pekny :-)
    FIN
    FIN --- ---
    taky dejchal vzduch. fuj.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A to vite, ze Hitler jedl chleba?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam