GLIN: Tu emacs-like klavesnici v Eclipsu cas od casu zkousim (ve firme v tom uz pisem dost dlouho a predtim to byl nejakej IBM Visual Age, kterej snad podobnou volbu mel taky), ale i kdyz se to pokazde, kdyz to zrovna zkusim, zlepsi, tak od toho po case utecu ke standardnimu ovladani, neni to proste ono. Na emacsu je dobre to, ze clovek malokdy musi uhnout rukou ze standardniho posazeni prstu v poloze asdf jkl;, protoze i pohyb se s pomoci controlu da ukocirovat bez toho, aby clovek pravou rukou chmatal po kurzorovejch sipkach. To emacs-like chovani to umoznuje sice tak, ale nejak jsem trochu narazil pri oznacovani textu, tam uz to nejak takhle neslo (ale mozna jsem delal neco blbe). A pak tam bylo jeste par dalsich drobnosti (asi i to undo), ktery me presvedcili, ze nez jakysi (byt celkem vydareny) hibrid, tak radsi standardni chovani.
Ano, prave kvuli javovskejm identifikatorum jsem chtel nejaky kontextovy doplnovani. Byt u identifikatoru to jeste neni tak hrozny - to zvladne i ten neinteligentni M-/ - proste kdyz to nekde uvidi, tak to tam doplacne, ale prave to volani metod na nejakejch objektech, o kterejch toho zas tolik nevim, se hodi (ted treba budu psat neco s pouzitim SWT, to si myslim, ze bude kamen urazu, protoze pochybuju, ze by to JDEE bylo az tak dobry, ze by si umelo sahnout do toho SWT jaru a vytahnout si to API z toho).