• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    měl bych si asi uklidit, začíná toho bejt moc :D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    UKECANEK: pravda! prestehoval jsem se, mam dvakrat tak velkej pokoj a jeste bejvak se dvouma spolubydlicima, a chaos neprestava.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    UKECANEK: však to už je dávno, co jsem byl doma za topiče...naštěstí jsme už před lety vyměnili uhlí za přímotop... :O)
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    Nojo, to ale nejsi ten správný topič, protože tvůj nepořádek vznikl z nedostatku místa :)

My správní topiči jsme ohniskem entropie kdykoli a kdekoli :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    UKECANEK: no víceméně...hlavně mám víc skříní a polic...se mi např. povedlo přemístit si do ložnice celou svoji knihovnu a díky tomu jsem si v pracovně do té prosklené skříně mohl hezky umístit svou sbírku dýmek... :O)
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    NEVILL: rozmístit = rozprostřít? :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    co se odstěhovala ségra a mám celý byt pro sebe, tak se mi ta spousta věcí povedla tak nějak rozmístit, že to vypadá že mám vlastně poměrně uklizeno... :O)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    tyjo, ja debil nevyfotil komoru jeste pred tim nez jsem ji vcera vyklidil
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    blizi se mi uklid, hruza, nejhorsi je ze tentokrat to nebude jen tak "naoko" ale pekne do hloubky
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MIOLLNIR: tak ja si myslim ze pro priznivce tohohle auditka to je mozna i esteticky a funkcionalne nejestetictejsi.

pravym drsnakum a drsnackam by stejne stacil zaves jeden. pres den na okne, vecer na 5min do koupelny, a jeste ti to pri usychani pekne osvezi vzduch v pokoji.

osobne, bohuzel, tak drsny nejsem.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    ZSIS: on taky zaves ze sprchovyho koutu misto zaclony neni blbej napad, uz jsem to i videla
    akorat to neni zrovna esteticky nejlepsi reseni:)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    TAYLES: ok,pardon,slepota..
    ale zas tak drahý nejsou..nebo je může přinést ježíšek...(jestli je unese teda)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    TAYLES: zkus ruletu.

moc vtipny to neni, sorry nemoh jsem si to odpustit.

koupily jsme si novou lednicku. je tak cista. a velka. ted jeste ze spolubydlicich vymackat ty prachy.

ad roleta=> co mluvi proti tyci do okna (tyc na zaves do sprchoveho koutu) a nejakymu prosteradlu? funguje taky.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIRAFFKA: já se neptám, kde roletu, ale kde na roletu.. :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    TAYLES: v ikea:-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ROMANET: já mám taky záclony a žaluzie..bez záclon to vypadá pěkně blbě..a kde mám vzít na roletu z bambusu? no kde?
    eště musím vyměnit lustr a dveře..kradu snad? ne vydělávám snad? ne
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    PRAASHEK: to je teda opravdu sluj :)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    kombinace záclony žaluzie hmm... :)
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    PRAASHEK: koukam, ze kdybys vratil flasky, tak muzes jet pomalu na dovcu:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    moje sluj

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam