• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    PRAASHEK: koukam, ze kdybys vratil flasky, tak muzes jet pomalu na dovcu:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    moje sluj

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jeden za všechnoho, všechno najednou
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    spolubydlici barbar dela, jako by myl panve, a vcera v pul jedny rano sem mu to spicimu male hodil na hlavu. si clovek uz nakraji cibulku a vsechno, a pak aby "ciste nadobi" myl znovu protoze to ten lajdak tak odflaknul.

btw, byla u nas moje mama, dokonce si troufla i prespat. sms pote co pristi den dorazila domu =>
    "...jeste jednou dik za pohostinstvi, bylo o fajn a mate to tam hezky..opravdu skoda, ze nestihate malinko uklizet ;) ale mas recht, bud vsichni,nebo nikdo. dobrou mama"

tak asi tak.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Na poslední Stalloneho svátek jsem uklidil skoro kompletně. Pak už snad nikdy...a teď s rukou v sádře to nelze. A na lodžii je eště dost místa,
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jinak vse ruzne a prebirat, ano:)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jiz jsme se rozhodla.. vyhodim kreslo, rozstriham zupan!
    na krelo musim pockat, az bude ten velkej kontejner, mnoa ajinamk musim vyrazovat hadry a vseko,,

neni to lehky1
    chci se stehovat!
    vse musi jit pryc!
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    EUCHENIE: říkáš taky uklízíš stylem - všechno ven a pak to přebíráš? .o)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    zitra si uklidim!!:)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    EUCHENIE: dík.o))))
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    EUCHENIE: jak se v tom vyznáš?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    MUFLONEK: samo.]
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    neasi.]
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    EUCHENIE: hele mohu to prosím linknout mamce, že fakt mám uklízeno? .o)))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ja to takle casto taky mam a musim pak porad hazet veci z postele na zem a pak naopak>]
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    omg jsi horsi nez ja to snad ne
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    prave ted!

ROMANET
    ROMANET --- ---
    JOSEF_K: já to mám jako krysy, když jich je moc, žerou se mezi sebou. takže když už nemám místo ani na klávesnici, tak uklidim.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JOSEF_K: já si včera taky z nedostatku jiné činnosti uklidil a ráno hned po probuzení jsem se lek, že mě někdo vykrad... Ale člověk si zvykne časem. Navíc jsem našel spoustu zajímavých věcí! ;-)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Přišel mi ke stolu šéf a povídá:
    "Hele, víš, že tady nemáme žádnej dress code ani jiný pitomý nařízení, ale s tím svým stolem už bys fakt mohl něco udělat."

Chvilku jsem nevěděl, co myslí, ale pak mě napadlo, že má možná na mysli ty hromady talířků, plastových kelímků, tuny časopisů, neumytý hrnek od kafe, vrstvu šanonů a papírů několik decimetrů tlustou apod.

Tak jsem se do toho pustil a musím uznat, že to má něco do sebe. Pravda, naplnil jsem odpadkový koš, jednu velkou krabici na sběr a v jídelně se na mě vyčítavě podívali se slovy: "No, my už jsme si říkali, že tu máme nějak málo nádobí," ale zase už se mi nelepí ruce ke stolu, na všechno je dost místa, věci jsou tam, kde je hledám, atp. Nedělám si iluze, že to vydrží, ale je to celkem fajn:).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam