• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    HOME!!!!
    na home budou vitany i elaboraty, abychom mohli udelat pruvodce domacnosti stareho nyxmladence aneb prakticky navod jak serfovat a zit jako prase
    rozbalit záhlaví
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ROMANET: ale prd, to by bylo stejně poznat nebo jakože cože?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    KINGFISHER: ale prd, kecáš, vyrovnals tu pěkně hezky plechovky, abychom viděli, co piješ.

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SELECTOR_IX: dyť jo .. řikám, mám rád v bordelu pořádek :D
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    a jsou hezky srovnaný, dírky stejnym směrem :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    RASCAL: no je teda pravda, že volnýho fleku je víc než dost.. no myslel jsem tim když jsi řikal po úklidu, tak před úklidem by museli bejt všude jenom plechovky.. jsou srovnaný, protože mám rád pořádek i když mám kolem sebe bordel :-) . prostě pořádek v bordelu..
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    KINGFISHER: vzdyt tam mas kolem kilometry volnyho mista! a kvuli tem 19ti uhledne srovnanejm plechovkam snad nerikas ze "chodis po plechovkach"? :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    RASCAL: myslíš, jakože tady chodim po plechovkách jo? :DD
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    KINGFISHER: to je ale fotka uz po uklidu ne? ;)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    měl bych si asi uklidit, začíná toho bejt moc :D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    UKECANEK: pravda! prestehoval jsem se, mam dvakrat tak velkej pokoj a jeste bejvak se dvouma spolubydlicima, a chaos neprestava.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    UKECANEK: však to už je dávno, co jsem byl doma za topiče...naštěstí jsme už před lety vyměnili uhlí za přímotop... :O)
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    Nojo, to ale nejsi ten správný topič, protože tvůj nepořádek vznikl z nedostatku místa :)

My správní topiči jsme ohniskem entropie kdykoli a kdekoli :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    UKECANEK: no víceméně...hlavně mám víc skříní a polic...se mi např. povedlo přemístit si do ložnice celou svoji knihovnu a díky tomu jsem si v pracovně do té prosklené skříně mohl hezky umístit svou sbírku dýmek... :O)
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    NEVILL: rozmístit = rozprostřít? :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    co se odstěhovala ségra a mám celý byt pro sebe, tak se mi ta spousta věcí povedla tak nějak rozmístit, že to vypadá že mám vlastně poměrně uklizeno... :O)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    tyjo, ja debil nevyfotil komoru jeste pred tim nez jsem ji vcera vyklidil
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    blizi se mi uklid, hruza, nejhorsi je ze tentokrat to nebude jen tak "naoko" ale pekne do hloubky
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MIOLLNIR: tak ja si myslim ze pro priznivce tohohle auditka to je mozna i esteticky a funkcionalne nejestetictejsi.

pravym drsnakum a drsnackam by stejne stacil zaves jeden. pres den na okne, vecer na 5min do koupelny, a jeste ti to pri usychani pekne osvezi vzduch v pokoji.

osobne, bohuzel, tak drsny nejsem.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    ZSIS: on taky zaves ze sprchovyho koutu misto zaclony neni blbej napad, uz jsem to i videla
    akorat to neni zrovna esteticky nejlepsi reseni:)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    TAYLES: ok,pardon,slepota..
    ale zas tak drahý nejsou..nebo je může přinést ježíšek...(jestli je unese teda)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    TAYLES: zkus ruletu.

moc vtipny to neni, sorry nemoh jsem si to odpustit.

koupily jsme si novou lednicku. je tak cista. a velka. ted jeste ze spolubydlicich vymackat ty prachy.

ad roleta=> co mluvi proti tyci do okna (tyc na zaves do sprchoveho koutu) a nejakymu prosteradlu? funguje taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam