• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NAMATHUR: tak zoufalý jsem ještě nebyl, ale mi z indie zvyklý na všechno jsem ve stavech nouze ochotni udelat chytrý trik... splachnout a omýt se vodou v záchodě.

sice to působí divně, ale v krizových situacích je to nejelegantnější řešení.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    o tom zadna :) navic, dojde-li, i rulicka se hodi
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NAMATHUR: to už je lehčí to vyhodit ne. jenže když se nikomu nechce, tak sedíš na hajzlu a starou ruličku narveš do novýho toaleťáku. nic tě to nestojí, stejně se tam nudíš a máš dobrej pocit, z dobře vykonaný práce.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ROMANET: rulicka+ barevnej papir + nuzky a lepidlo = vybornej maňas pro drobotinu
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ROMANET: hm. no ja sem psal ze si jeste nejsu tak jisty. zas vcera mel spolubydlici damskou navstevu, poprve za asi rok co u nej take nejaka prespala, tak si treba ted da rict.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ZSIS: jestli nějaká holka přežije váš záchod, tak je dobrá možná na čundr, ale jinak bych si spíš hledal někoho jinýho. :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ROMANET: fajn napad, hned to navrhnu.
    toho s tema slecnama jsem se obaval, ja to tusil.. zas, na druhou stranu, jestlize damska navsteva prezije nas zachod, tak je vic nez v pohode ;) ale nevim jestli si na tom mam zakladat..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ROMANET: tje logický:-)
    kdž máš umytej záchod a koupelnu, tak nejsi špindíra-bordel a špína třeba v kuchyni neni zdaleka tak eklovní:-)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ZSIS: ruličky mne bavěj dávat do sebe. že prázdnou ruličku strčim do tý v novym toaťáku. běžně se dostávám na deset. výrazně to eliminuje bordel.

jinak záchod.

id jude mne onehdá poučil, že děvčata vnímají záchod a koupelnu velmi citlivě.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    u nas treba za zachodem mezitim lezi uz asi 15 prazdnych rulicek od hajzlpapiru. pred 3mi dny se tam rozsypal popelnik. mam tam jedno stary ciuslo reflexu, ktery ctu stejnak jen ja, spolubydlici cestiny schopni nejsou.

ted sem mel stesti, minulej vikend u nas meli byt jejich prarodice, tak poradne uklidily, cehoz drive bylo mozne dosahnout jen za fasistoidnich vyhruzek (nemecti bratri mi nekdy laskyplne rikaji "vrchni nacek").
    no a predevcirem u nas spal jejich tata, tak aspon dali dohromady bejvak. ja si snad na ty pribuzny snad nejak zvyknu.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    KINGFISHER: no co návštěva se pobleje a nikdo se k tomu nezná.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KINGFISHER: stačí i polooplesnivělý prkýnko- tuhle jsme nad tim přemejšlela,že kdybych v počátcích vztahu nebyla zaslepena zamlovaností bych možná při pohledu na náš záchod radši vzala nohy na ramena..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ono něco takovýho v domácnosti exituje? jako ten hajzl se zaschlejma blitkama? tak to teda congrat.. to už je do auditka: žijeme ve sračkách a hovnech.. :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ROMANET: hromádky taky nemusim-drží se v nich a okolo nich prach a vlasy.. totiž já i muž máme dlouhý vlasy a tak se nám občas z nich na koberci tvořej malý morčátka...tuhle jsem mu před spanim vybrala vlasy z jeho půlky postele a po důkladnym smotání měl malýho džungaráčka na cesty,kterej byl křečkovi podobnej už i konzistencí...:-P

při tom,jakej máme problém uklízet se snažim mít alespoň co nejmíň ploch,na kterejch je uklízení nutný provádět..
    všechny krásný dekorace a podobný doprcávky jako dary odmítám... když nevim co by, můžu desinfikovat a vydrbat myší klece..

ROMANET: taky si to myslím,ale některý lidi to holt neviděj (a ani nepocejtěj,že do umytýho záchoda se hnedka líp čůrá!)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    myslim, že rozdíl mezi čistym záchodem a záchodem s pavučinama a zaschlejma blitkama je znát i jinak než prdelí.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ROMANET: pokud nemaj oči na prdeli, tak pochybuju...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    to je typický hlavně pro moje rozvržení věcí, které mám všude na různých hromádkách, oblečení, noviny, papíry... všechno to vypadá jako bordel. jenže když někdo třeba má přijít, tak uklidim - tedy vyluxuju a utřu prach, vyperu deky a povlečení a věci vrátim tam, kde byli před tim, takže pak slyšim "ježiš, ty jsi nenapravitelnej bordelář, to snad není možný, ty se sám o sebe neumíš postarat"

už pak nemá cenu vysvětlovat, že ze záchodový mísy se dá jíst a vršky skříní se daj lízat.

vymyslel jsem to onehdá tak, všechno hromádky narvat do jedný skříně a až návštěva odejde, tak to zase vyndat... jenže návštěva cosi hledala a skříň otevřela, obsah se vysypal... no a od tý doby má ke skříním svatý respekt.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    to je tak uklidňující vědět,že v tom člověk neni sám...
    ale o to víc pak nasere,když tě maj ostatní za bordeláře,no..něco je bordel a něco je špína-neslučuje se to a ani nevylučuje..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ROMANET: jo,ten meju taky... a zametání pískoviště v předsíni...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    GIRAFFKA: já jsem právě umyl záchod. taky pochybuju, že si spolubydlící všimnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam