• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    myslim, že rozdíl mezi čistym záchodem a záchodem s pavučinama a zaschlejma blitkama je znát i jinak než prdelí.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ROMANET: pokud nemaj oči na prdeli, tak pochybuju...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    to je typický hlavně pro moje rozvržení věcí, které mám všude na různých hromádkách, oblečení, noviny, papíry... všechno to vypadá jako bordel. jenže když někdo třeba má přijít, tak uklidim - tedy vyluxuju a utřu prach, vyperu deky a povlečení a věci vrátim tam, kde byli před tim, takže pak slyšim "ježiš, ty jsi nenapravitelnej bordelář, to snad není možný, ty se sám o sebe neumíš postarat"

už pak nemá cenu vysvětlovat, že ze záchodový mísy se dá jíst a vršky skříní se daj lízat.

vymyslel jsem to onehdá tak, všechno hromádky narvat do jedný skříně a až návštěva odejde, tak to zase vyndat... jenže návštěva cosi hledala a skříň otevřela, obsah se vysypal... no a od tý doby má ke skříním svatý respekt.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    to je tak uklidňující vědět,že v tom člověk neni sám...
    ale o to víc pak nasere,když tě maj ostatní za bordeláře,no..něco je bordel a něco je špína-neslučuje se to a ani nevylučuje..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ROMANET: jo,ten meju taky... a zametání pískoviště v předsíni...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    GIRAFFKA: já jsem právě umyl záchod. taky pochybuju, že si spolubydlící všimnou.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    kdyby jen holky.. dělám doma podobně dementní práce jako je mytí koupelny a uklízení špajzu.. jenže drahej to nevidí a prohlásil, že krom uklízení myší doma nic nedělám!!!
    (jen proto,že nemeju nádobí-kdybychom měli hoblin od myší po kolena, v zrcadle se vidět nebylo, nebylo kam ve špajzu jídlo uklidit a vana by byla černá,ale bylo by umytý nádobí,byla bych nejvzornější hospodyňka!)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    já tam bordel nevidim, srovnaný plechovky, položený kuřivo a odložená igelitka a obal od chipsů... jen holky věděj, jak tohle řešit jinak. myslim, že tomu řikaj odpadky nebo tak něco.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já ty plechovky prostě takhle odkládám.. divný, ale je to tak..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ROMANET: ale prd, to by bylo stejně poznat nebo jakože cože?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    KINGFISHER: ale prd, kecáš, vyrovnals tu pěkně hezky plechovky, abychom viděli, co piješ.

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SELECTOR_IX: dyť jo .. řikám, mám rád v bordelu pořádek :D
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    a jsou hezky srovnaný, dírky stejnym směrem :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    RASCAL: no je teda pravda, že volnýho fleku je víc než dost.. no myslel jsem tim když jsi řikal po úklidu, tak před úklidem by museli bejt všude jenom plechovky.. jsou srovnaný, protože mám rád pořádek i když mám kolem sebe bordel :-) . prostě pořádek v bordelu..
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    KINGFISHER: vzdyt tam mas kolem kilometry volnyho mista! a kvuli tem 19ti uhledne srovnanejm plechovkam snad nerikas ze "chodis po plechovkach"? :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    RASCAL: myslíš, jakože tady chodim po plechovkách jo? :DD
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    KINGFISHER: to je ale fotka uz po uklidu ne? ;)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    měl bych si asi uklidit, začíná toho bejt moc :D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    UKECANEK: pravda! prestehoval jsem se, mam dvakrat tak velkej pokoj a jeste bejvak se dvouma spolubydlicima, a chaos neprestava.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    UKECANEK: však to už je dávno, co jsem byl doma za topiče...naštěstí jsme už před lety vyměnili uhlí za přímotop... :O)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam