• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    taky často luxuju ve vaně
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    NAMATHUR: to spíš luxnout...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    jednou za cas polejt vodou a pak rovnou vytrit
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no mne jde hlavně o místa, kde je to nejvíc vidět. a to je třeba umyvadlo, vana či záchod... :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SELECTOR_IX: to se děje i s dlouhejma vlasama-teda já i muž máme dlouhý vlasy a průběžně se z nich na kobercích tvořej příruční morčátka...
    akorát v posteli nic moc-na mužově půlce postele je to cca po tejdu příliš šimrací..
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    pokud není koberec, ale dlažba nebo parkety, doporučuju pořídit si kočku. s jejíma chlupama to vytváří takový chuchvalce, který, pokud vyhřeznou z podposlete a zpátky už se nevejdou, stačí jednou za čas posbírat...
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    ZENIT: spávně! :-)
    ZENIT
    ZENIT --- ---
    ROMANET: ignorovat, casem se sami spolu s prachem shromazdi do nejakyho rohu, pote zamest
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    našel někdo nějaký způsob, jak na vlasy, chlupy a vousy?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    sobota rano, ctyri hodiny s Visacim zamkem a vysledek? I Augias se divil. Po vcerejsi oslave uklidu vsak pokoj opet zacina vyhlizet... hmmm... zabydlene :D
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NESMELY: já začínám mít v pokoji fakt bordel. jenže to je jen tim, že když se pustim do uklízení, tak zametu chodbu, kuchyň, utřu linku, utřu magická místa na pokladně, uklidim koupelnu, záchod... no a na pokoj už nemám nikdy sílu....
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    :))
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jo slovo SPLÁCHNOUT radši zdůrazním pro ty, kteří to nečetli pečlivě a budou to chtít zkusit.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    souhlas
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NAMATHUR: tak zoufalý jsem ještě nebyl, ale mi z indie zvyklý na všechno jsem ve stavech nouze ochotni udelat chytrý trik... splachnout a omýt se vodou v záchodě.

sice to působí divně, ale v krizových situacích je to nejelegantnější řešení.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    o tom zadna :) navic, dojde-li, i rulicka se hodi
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NAMATHUR: to už je lehčí to vyhodit ne. jenže když se nikomu nechce, tak sedíš na hajzlu a starou ruličku narveš do novýho toaleťáku. nic tě to nestojí, stejně se tam nudíš a máš dobrej pocit, z dobře vykonaný práce.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ROMANET: rulicka+ barevnej papir + nuzky a lepidlo = vybornej maňas pro drobotinu
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ROMANET: hm. no ja sem psal ze si jeste nejsu tak jisty. zas vcera mel spolubydlici damskou navstevu, poprve za asi rok co u nej take nejaka prespala, tak si treba ted da rict.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam