• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    EDYYYY: ted budeš potřebovat hodně vody. a různejch desinfekcí, který pokillujou ty bakterie.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    EDYYYY: Vytepovat :)
    EDYYYY
    EDYYYY --- ---
    mno tak to tady tak lehce spi...
    hele nevite nekdo jak se zbavit vylityho pulitrovyho piva v koberci? žel už to zevcerejska zaschlo a ted to smrdi hur nez v hospe .... naky zaruceny veci jako vyriznout a podobne jako pat a mat .... moc nemaji cenu....
    za jakoukoli prinosnou radu budu vdecny :)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no nevim, s těma chlupama narážim hlavně na hajzlu. kde člověk čistý hajzl a když to celý oschne, tak koukám, že jsou pubický chlupy na splachování a řikáš si, že tohle dobrej dojem nedělá.

ale jak je jeden spolubydlič teďka na dovolený, tak už jsem mohl vyfiltrovat, odkud všechno to ochlupení jde. protože u něj stačí se sprchovat a v koupelně jsou vlasy a chlupy do výše očí.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Jdu si tak ke kombu, uklouznu, kouknu, a on to patričně použitej pešek... Naše spolubydlící je všech TOPIČŮ futrál :-D

a ROMANET: dumal jsem nad tím dál. Při posledním holení, což praktikuju cca ve čtvrtek a v dubnu, pokud je rok přestupný, jsem vydumal, že nejlepším prostředkem na odchlupení je holicí štětka. Doporučuju.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ROMANET: splachnout, polejt vodou, co nestece do odpadu, stece na zem, kdyz se to rozsmudla, skoncej max. tak ve sparach ci u zdi. TO by TOBE vadit nemelo :D
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NAMATHUR: no to vytírání je právě průser, chlupy se pak dostanou na místa, kde bys je nečekal.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    taky často luxuju ve vaně
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    NAMATHUR: to spíš luxnout...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    jednou za cas polejt vodou a pak rovnou vytrit
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no mne jde hlavně o místa, kde je to nejvíc vidět. a to je třeba umyvadlo, vana či záchod... :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SELECTOR_IX: to se děje i s dlouhejma vlasama-teda já i muž máme dlouhý vlasy a průběžně se z nich na kobercích tvořej příruční morčátka...
    akorát v posteli nic moc-na mužově půlce postele je to cca po tejdu příliš šimrací..
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    pokud není koberec, ale dlažba nebo parkety, doporučuju pořídit si kočku. s jejíma chlupama to vytváří takový chuchvalce, který, pokud vyhřeznou z podposlete a zpátky už se nevejdou, stačí jednou za čas posbírat...
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    ZENIT: spávně! :-)
    ZENIT
    ZENIT --- ---
    ROMANET: ignorovat, casem se sami spolu s prachem shromazdi do nejakyho rohu, pote zamest
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    našel někdo nějaký způsob, jak na vlasy, chlupy a vousy?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    sobota rano, ctyri hodiny s Visacim zamkem a vysledek? I Augias se divil. Po vcerejsi oslave uklidu vsak pokoj opet zacina vyhlizet... hmmm... zabydlene :D
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NESMELY: já začínám mít v pokoji fakt bordel. jenže to je jen tim, že když se pustim do uklízení, tak zametu chodbu, kuchyň, utřu linku, utřu magická místa na pokladně, uklidim koupelnu, záchod... no a na pokoj už nemám nikdy sílu....
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam