• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    FAJL: návštěva je skvělá věc. čim víc tim líp! kdyby ke mne nikdo nikdy nepřišel, tak se asi utopim. ale jak tak nějak choděj, tak je to v poho...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MUI: kraaasne utulny!

Mel jsem ted udelat nejake korektury, dost horely. No tak jsem poklidil a odmenou mi bylo, ze jsem nasel zaclony, jez jsem si pred tremi mesici po dvou letech bydleni zde koupil... radostne jsem je povesil... uz jsou propaleny a draha kolegyne na ne nejak hodila psi hadr, aby uschl :D
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    MYJKA: nejsi ve spatnym klubu? Tohle je jeste celkem uklizeno.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    MUI: omlouvám se, myslel jsem, že jde o tvůj pokoj.

posílám ti omluvné O.

tady: O
    KOSMEN
    KOSMEN --- ---
    MUI: ..hej, tak to ma bez kecu stylo!!...spolubydlici place ze uz nema kam klepat vajgly?:))
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    MUI: jsi bordelář :) obsesivní uklízení je neustále uklízení, u tebe je to žádné uklízení.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    JOSEF_K: Tak to je masaker vetev a maceta :D
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MYJKA: To jsme původně dělali, ale pak zmizely jako Atlantida. Výborné bylo, že jednou nám vinou nedorozumění šplhali do okna policajti a viděli podlahu kompletně pokrytou lahvemi, z toho koukala bůhvíproč velká uschlá větev a v parketách byla zapíchnutá mačeta. Policista následně spadl z parapetu. Naštěstí jsme jen zvýšené přízemí, takže se mu nic nestalo:).
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    JOSEF_K: Tak to ste nevychytali. Mali ste si nechavat ostrovceky :D
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MYJKA: Tohle je ještě OK. Svého času to u mě vypadalo o dost hůř. Když jsem bydlel s id disparity, tak jsme neměli pro lahve kam šlápnout:)).
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    JOSEF_K: Ten poznam ale stale sa mi nechce verit ze zenska takto dokaze zit :D a to som sama bordelar :))
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MYJKA: Zkus si znovu přečíst název klubu:).
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MUI: Fuj to v tom zijete? to je nejaky byt?

Pripomina mi to susedov na koleji..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ARALKA: dyť je tam uklizíno
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ARALKA: Ty jo ale tie okna :) mas nejaku foto aj z von?
    ARALKA
    ARALKA --- ---
    tak jsem si vzpomnela jak jsme taky topicovali, joo to byli casy, ze:D

BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BLOODRAT: Blbnu seslosti vekem. Myslel jsem ze reagujes na puvodni Romanetuv link.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HNZDD: Ne e, byla to opravdu jen jedna zena. Pochytil jsem to na nejakem anglickem foru cca pulrok zpet primo od cloveka, co to fotil.

Dokonce jsem dopatral i puvodni link, sakra. Enjoy.

http://www.houston-imports.com/forums/showthread.php?t=486938

The pictures do NO justice. There is suppose to be 2 cats living here but we cant find them (we think they're dead somewhere inside the apartment-we contacted the SPCA). The place REEKS to say the leaks, i gagged non stop.
    I took a peak at her file application- Mid 40's caucasion lady.

HNZDD
    HNZDD --- ---
    ROMANET: si děláš srandu ale pár takových bytečků jsem prošel.. dělal jsem servis pro bytové družstvo.. typoval bych to na 2+1 a 10 ukajinců
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam