• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    HOME!!!!
    na home budou vitany i elaboraty, abychom mohli udelat pruvodce domacnosti stareho nyxmladence aneb prakticky navod jak serfovat a zit jako prase
    rozbalit záhlaví
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MYJKA: Tohle je ještě OK. Svého času to u mě vypadalo o dost hůř. Když jsem bydlel s id disparity, tak jsme neměli pro lahve kam šlápnout:)).
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    JOSEF_K: Ten poznam ale stale sa mi nechce verit ze zenska takto dokaze zit :D a to som sama bordelar :))
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MYJKA: Zkus si znovu přečíst název klubu:).
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MUI: Fuj to v tom zijete? to je nejaky byt?

Pripomina mi to susedov na koleji..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ARALKA: dyť je tam uklizíno
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ARALKA: Ty jo ale tie okna :) mas nejaku foto aj z von?
    ARALKA
    ARALKA --- ---
    tak jsem si vzpomnela jak jsme taky topicovali, joo to byli casy, ze:D

BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BLOODRAT: Blbnu seslosti vekem. Myslel jsem ze reagujes na puvodni Romanetuv link.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HNZDD: Ne e, byla to opravdu jen jedna zena. Pochytil jsem to na nejakem anglickem foru cca pulrok zpet primo od cloveka, co to fotil.

Dokonce jsem dopatral i puvodni link, sakra. Enjoy.

http://www.houston-imports.com/forums/showthread.php?t=486938

The pictures do NO justice. There is suppose to be 2 cats living here but we cant find them (we think they're dead somewhere inside the apartment-we contacted the SPCA). The place REEKS to say the leaks, i gagged non stop.
    I took a peak at her file application- Mid 40's caucasion lady.

HNZDD
    HNZDD --- ---
    ROMANET: si děláš srandu ale pár takových bytečků jsem prošel.. dělal jsem servis pro bytové družstvo.. typoval bych to na 2+1 a 10 ukajinců
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    No nevim, sedim u pocitace a jezto jest tu zima od podlahy, mam na nohou navleceny batoh. Doslo cistych ponozek.
    Doporucuji, vyhrevnost nadmiru dobra (dle modelu) a necha se zasnerovat nad koleny, takze nedochazi k unikum tepla (dle modelu).
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ROMANET: A co je lepsi, obyvala jej prislusnice nezneho pohlavi.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    takový hezký bývák

http://urod.ru/news/10723/
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Bydlím teď na dvou místech (resp. třech, ale na tom třetím jsem minimálně). Moje primární bydiště na Vinohradech teď vypadá kouzelně. Není tam skoro žádný nábytek, jen nějaké věci, které nemám kam dát. Všechno se válí chaoticky po zemi a mezi tím prázdné flašky od chlastu a špinavé nádobí. Nádhera! Druhé bydliště, ve kterém trávím většinu času, je u přítelkyně. Ta má k pořádku podobný vztah jako já, takže jsme nejprve urputně bojovali s nějakým okřídleným hmyzem, až jsem odhalil, že pod kychyňskou linkou skladuje asi deset tašek se starým chlebem. Chleba jsme vyhodili a nálety ustaly. Teď řešíme, jak dostat z koberce hořčici po včerejší večeři:). Jo, život je fajn:).
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    EDYYYY: Som vedela ze to tak dopadne :D
    EDYYYY
    EDYYYY --- ---
    ha tak dva dny sem vetral a vono to nejak ustoupilo :) mam dojem zety dezinfekce by smrdeli jeste vic nez to pifko... ale diky za par rad ... :)
    jak se vam vlstne zije? pomalu to tady umira...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EDYYYY: já myslim že by stačilo to pořádně přejet takovou tou pěnou na čištění koberců...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    EDYYYY: ted budeš potřebovat hodně vody. a různejch desinfekcí, který pokillujou ty bakterie.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    EDYYYY: Vytepovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam