• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    HOME!!!!
    na home budou vitany i elaboraty, abychom mohli udelat pruvodce domacnosti stareho nyxmladence aneb prakticky navod jak serfovat a zit jako prase
    rozbalit záhlaví
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    EMIS: jo talíře... měl jsem vždycky dva a měl jsem tak max dva špinavý... ježíšek ale donesl asi 6 talířů a světe div se, špinavý talíře jsou všude...

fascinují mne ale někteří lidé, třeba ženy. zatímco mne talíř vydrží i týden úplně v poho. (krajím si na něm chleba a salám a občas na něj dám jídlo a lehce ho opláchnu). přijde osoba jiná a spotřebuje 6 talířů během několika hodin. talíř na chleba, talíř na sušenky, talíř na tohle, talíř na pytlík od čaje, talíř na mandarinky... taková blbost...
    EMIS
    EMIS --- ---
    Dik vsem za rady, smalt odesel jen zespoda kde se to dotykalo plotynky, uvnitr hrnce je to ok. Tak to zkusim nechat necim vyzrat a uvidime snad prezije.
    SADAKO: nene to nemuzu. Nejde jen o hrnec ale i o citovej vztah co k tomuhle vernemu partnerovi chovam ;) Rozhodne ho zkusim zachranit.
    MUI: Pribor ani nekupuj, to je zacatek konce. Mati naznala ze nemuzu zit bez taliru a donesl mi je jezisek. Ted jsem v riti, vsude se vali spinave talire. Zlata era kdy jsem mel jen jeden talir a hrnec a zlici.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MUI: ani ruce? :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    EMIS: Hrnec a lžíci vyhoď a kup si nové - námaha vynaložená na tak nejistý výsledek se v žádném případě nevyplatí.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    DLABAK: česky- jestli není ten smalt v prdeli ,zkus to louhem ;)
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    a co to dát někam k lesu? brablenci se postarají :)
    DLABAK
    DLABAK --- ---
    EMIS: Jestli neni nikde poskozenej smalt, tak bych zkusil teplou vodu s hydroxidem sodnym (pelety NaOH v drogerii, kilo - cena - asi 40korun). Predtim mechanicky cisteni, e.g. nechat pres noc odmocit a pak oskrabat, co jde. Kdyby byl (smalt poskozenej), rozhodne nezkouset, okamzite by rozezral ten plech. (Uz jsem zkusil.)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    EMIS: caustic soda přes noc (ale pozor, pokud je to starý typ hliníkového hrnce, vyžere i hrnec)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    savo a nechat odmočit
    EMIS
    EMIS --- ---
    Jsem ztracen, nemate nekdo radu jak umejt pripalenej smaltovanej hrnec a zlici? Jaksi jsem si v 5 rano zapl sporak ze si ohreju cesnecku a samozrejme sem usnul. Jde to nejak umejt nebo si musim jit koupit novej hrnec?
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    já tu mám takovej bordel, že bych ho musel napřed rozhrnout, abych se podíval co je vespod... ale to je moc náročný, vohejbat se až tam dolů... :DDD
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    návštěvy u mne uklízej jinak. pozveš slečnu a ani nevíš jak, ale uklidíš... ony si to zvané ani neuvědomují, ale je to můj způsob úklidu.
    EMIS
    EMIS --- ---
    No ja mam lino tmavy, tam jsou videt jen chuchvalce a to se jednou za mesic da zamest. Ucinne se take jevi pozvat slusnou navstevu. Ta obvykle i pres me varovani odmitne nechat si boty. Potom vse krasne vytrou. Nevyhodou je to ze obcas neco sezerou vypijou a i bordel udelaj. Navic je to jednorazovka 2x v ponozkach nepridou.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    do správného koberce se špína snadno zašlape :o) na co lux ..
    DLABAK
    DLABAK --- ---
    Mam oboji, na obem je videt uz tak nejpozdeji po mesici vyrazneji 'neco'. Jeste tak dlazba je nadejna, tam se jen vytvarej chuchvalce vlasu&prachu podel zdi (a vyrazneji v rozich). Ne ze by to vypadalo nejak jo uchvatne, ale snadno se to zamete. I lux to zvladne rychle. Jenze - kdo by to delal.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    koberec je super, běžnej bordel na něm neni vidět... já mám lino a je tam vidět i vlas...
    EMIS
    EMIS --- ---
    Koberec doma? To musi bejt peklo to udrzovat. Ja mam lino a tam se blitky ztrati. Staci to hned trochu vzit hadrem a zbytek se tak nejak rozchodi
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    INDIAN: no prave:)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    MIOLLNIR: to je fakt, to muze vadit v zavirani potom
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    ROMANET: kdyby to nebylo zrovna mezi dverma, tak to tak vyrazne neresim
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    MIOLLNIR: fuj! ty šaháš na blitky. na to bych nešahal.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam