• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    JOSEF_K: to je jak hrat na pistalku pro krysy. jako ja tu pivo pozivam skoro neustale, ale tohle.. nevim. leda ze by se clovek ozral az by svaby nevidel. jenze tim tohle u me zacalo, sem si myslel, to neni mozny, jen sem trochu moc pil, tady zadny potvory nejsou. ale vidam je porad castejc, tak to asi nebude prebytek alkoholu.
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    no ty vole...;-DDDDDDDDDDDD
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ZSIS: Zajímavé je, že na netu je návodů na likvidaci švábů katastrofální nedostatek. Našel jsem jen toto:)))

Pivo prý zabírá.To se musí doprostřed místností postavit lahváč,a čekat až si švábi o tom mezi sebou řeknou.Až se jich sejde u lahve dostatečné množství,je nutno láhev uchopit a začít s ní chodit dokola místnosti.Švábi se jako jeden muž,totiž šváb,vydají za lahví.Průvod se musí pohybovat okolo místnosti dosti dlouhou dobu a ještě je nutno postupně zrychlovat tempo.Až nositel lahve zjistí,že se ze švábů už v dostatečné míře řine pot,zamíří do středu místnosti.Tím zastaví průvod a má možnost si prohlédnou udýchané šváby s vyplazenými jazyky,ovšem se záblesky radostného očekávání v očích uhoněného davu.Až se ujistí,že míra tožebného očekávání hmyzu dosáhla kýženého stupně,pozvedne lahev piva do výše svých úst...a jedním rázem,t.j.na ex obsah lahve vyprázdní do svých útrob.Konsternovaní švábi tuto strašlivou podívanou neunesou a jeden po druhém je stižen těžkou srdeční příhodou.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    JOSEF_K: dik.. to ze se uklidu nevyhnu sem tak nejak tusil. jenze oni ty potvory prej snesou strasne moc, hlad, i nakou tu radioaktivitu. a pry kdyz se toho clovek snazi zbavit sam, ma dobre sance ze se svabu stanou na ten ci onen prostredek resistentni. ale asi koupim nakej blbej spray, a pak to teda rozeberu. hrmpf.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ZSIS: Na šváby byla nějaká finta s borovou vodou, ale nic přesnějšího nevím. Každopádně musí fungovat univerzální metoda, tj. když něco nemá co žrát, chcípne to. Tzn. uklidit, sebrat všechny zbytky, rozmontovat kuchyňskou linku, protože budou určitě pod ní, a totéž prostor pod vanou. Veškeré potraviny přendat do nepropustných obalů (sklenice od okurek). Mělo by to zabrat.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    oukej. tak mam problem. objevuji se mi doma svaby :/ vsude kam koukam, tak doporucujou profika, jenze me financni moznosti jsou silne omezene. ma nekdo nejaky tip jak se tech potvor zbavit na vlastni pest? nebo mi fakt nezbyva nic nez zavolat nejakymu chlapikovi co mi to prijde vystrikat?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MENTOSHEK: maslem, tak sme to resili kdyz jsem byla male decko, jo a je to desna otravna drbacka.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    INUSHKA: Zlikvidovat jim potravu. Co je kontaminované, vyhodit. Co je jejich potenciální potravou, neprodyšně uzavřít. Osobně bych ještě zvolil chemický útok - tj. nakoupit několik takových těch antikomářích blbin, co se zapojí do zásuvky, zapojit všechny najednou, zavřít okna a odejít do práce. Po návratu pořádně vyvětrat a mělo by to být OK.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    JOSEF_K: My jsme si moučné moly přinesli zřejmě s nějakým krmením pro potkany a od té doby se jich nemůžeme zbavit :-/ Nevíte někdo, jak na ně?
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Se skladováním starého pečiva opatrně. Tolik moučných molů, kolik mi jich jednoho krásného dne vylétlo z pytle se starým chlebem, jsem ještě neviděl.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    SWATKA: kupujes partne moc jidla, tudiz musis moc jidla nosit domu a moc jidla po sobe uklizet a vecny kruh samovytvareni neporadku se roztaci a zrychluje

70L pytel jsme naplnily se spolubydlici za mesic
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    :D
    ja se musim priznat, ze me reseni odpadkoveho kose jaksi zklamava. pote, co jsem si koupil drzak na odpadkove pytle, takovej peknej s vikem, jsem musel zjistit, ze 110l proste nenaplnim nez se mi tam zacnou hojit cele rodiny malych musek. tak asi koupim nakych 70l a budu zkouset dal.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    LYKANTROP: tak aspoň ohlídám aby v tomto klubu nebyl bordel
    :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ROMANET: Musis si je rychle vycvicit, jestli uz neni pozde.
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    ROMANET: Takhle na tebe :) Tak to budes brzo predavat klice od auditka.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    ROMANET: masochisticke sklony
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    LYKANTROP: ne s holkou co má hodně ráda pořádek, s holkou, co má docela dost rána pořádek a s klukem, co má docela rád tu holka, co má hodně ráda pořádek.
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    ROMANET: Ty bydlis s nejakym jehovistou?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    MIOLLNIR: to víš, když někde nechám talíř divně se koukají a hned ho umyjí a ještě divněji se koukají.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    ROMANET: jak se ti to sakra stalo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam