• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    HOME!!!!
    na home budou vitany i elaboraty, abychom mohli udelat pruvodce domacnosti stareho nyxmladence aneb prakticky navod jak serfovat a zit jako prase
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NINE_OF_NINE: já to nosím ze třetího patra. zasraná recyklace
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    PRAASHEK: Tak se potom stav k nam prihodim ti par prepravek. Kdo se s tim ma tahat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to bude zase jednou místa!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    právě jsem vyhodil tři tašky petlahví a tašku papíru
    zbývá vyhodit sklo. to bude ale trochu na delší dobu - dvě tašky naplněné a počítám tak další čtyři ještě naplním
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vyhajlujem?
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    zkusim se o weekendu zkoncentrovat na vymenu povleceni ;)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MIOLLNIR: Dneska jsem teda toužil ne po roušce, ale po pořádné gazmasce a ideálně celém atombordelu. Ale málokdy potkám až tak pachově vyvinutého houmlesa...
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    SWATKA: ja si sedam na postel vetsinou naha

hele a rousky do mhd nosite taky?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    SWATKA: jestli teda pocitate nepripustny i spani v posteli v botech, ve kterych se chodilo v mhd, , tak byste se meli nad sebou vazne zamyslet a vyhledat odbornou pomoc !
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SWATKA: To u nas doma taky bejvavalo, ale nastesti jsme se vzajemne trosku otupili, takze napriklad ona uz taky hazi ponozky do kouta, odkud se pak jednou za cas seberou, a ja si na postel sedam v obleceni, jen kdyz mne nevidi ;)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    kamoska ted chodi s typem, kterej je jeste horsi... dokaze ho vytocit treba neuklizeny drobecek po snidani na stole... jednou se ho pokousela provokovat tim, ze vedomne pred nim upustila na zem vlas a malem ji kvuli tomu spalil cigaretou ;) kdyz se posadila na postel v obleceni, ve kterem jela tramvaji, tak kvuli tomu nesli do kina, protoze to hned musel vyprat ;) ale jinak je pry moc fajn ;)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    MUI: !!! ... by me zajimalo jak reaguje, kdyz se nekdo v jeji pritomnosti usere - typoval bych to minimalne na chemickej poplach
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a navic studuju feng shui a s neporadkem bojuji!.)
    ale samo sem tam je nekde nejaka vec .)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PRAASHEK: 3 týdny ? je ale fakt, že jsem za tři týdny nic neušpinil
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    HAWKS: no teď už to není, co bejvalo.))
    v novým bytě mám 4 pokoje, dva neobyvatelný, tak pár krámů je tam, v jednom je postel, 2x skříň a stander a police, v druhým už jen knihovny a takovýto jako gauč, stůl, komp,jídelní stůl... takže nuda nuda nuda.)
    vyfotim.)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já už dávno neumýval nádobí
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    nicmene ke cti je treba rici, ze mas v pokoji neskutecnej bordel, ale nikoliv chliv, ze by se ti tam valely odpadky, vajgly apod..
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    Euchenie by se dala nazvat nepsanou kralovnou tohodle klubu. Jeji pokojik ukazuji sve drahe manzelce, kdyz me peskuje, ze jsem si nechal na zidli teplaky :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já nedávno umyl nádobí
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    boze ako dobre sa citim vzdy ked sem pridem. :) este to nie je vobec take zle.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    EUCHENIE: Nedávno jsem si při hledání nějaké věci v pokoji vzpomněl na tyto legendární fotky a chtěl tě požádat o opětovné zveřejnění ;) Nu, při pohledu na ně má člověk hned lepší pocit, že se stavem pokoje to není ještě tak hrozné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam