• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mně se dnes ve spánku zdálo, že mám čistý sporák
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    mno ja si na sebe ted usil peknou past. vcera sem predelal osvetleni kuchynsky linky komplet na LED, coz teda z dalky vypada uzasne, nicmene bliz uz je videt, co sem za ten pul rok vsecko kuchtil, myslimze by se to dalo chronologicky analyzovat z kazdy vrstvy.

takovy krasny romanticky pritmi to bylo s tou zarovkou.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    F0B1C:
    dusevni porucha. Jedna moje vzdalena pribuzna tim trpi, ze kdyz treba jeji synovec ji u stolu 4 roky) tak kolem neho beha se smetackem a lopatkou a zameta drobky pod nim.
    IF_
    IF_ --- ---
    Nevídaný bordel v bytě - Autor: realita, Video na Stream.cz (ID: 567716)
    http://www.stream.cz/video/567716-nevidany-bordel-v-byte
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIOLLNIR: léčba šokem.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    SWATKA: a to se chodis lecit sem?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    paradoxně se to píše s tvrdým Y
    SOPOR32
    SOPOR32 --- ---
    SWATKA: hele sry ale to je choroba, videt vsude necistotu a bakterie te stejne nakonec zabije, zaprve je clovek neustale ve stresu a za druhy kdyz si udrzeujes doma vydezinfikovano tak ztracis obranyschopnost, vyleci te treba couchsurfing, doporucuju
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GIRAFFKA: ale houby, kdybych to všechno házel do jednoho koše, tak to dycky vemu, když jdu z domu, a nic se mi nehromadí
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    F0B1C: a uvolňování popílku a drobnejch částeček prachu z cigarety do vzduchu nevadí...omg...miluju tydlecty myslitele...
    PRAASHEK: zas kdybys netřídil,tak o se to rychlejc homadí netříděnej..nevim,nakolik třeba vaříš i jiný než instatní jídla,ale představa organickejch zbytků čekajících na vyhození srovnatelně dlouho jako tři tašky petflašek...mno, to už je na onu zmiňovanou roušku.přinejmenšim.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MUI: to se prej nesmí
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    PRAASHEK: Tohle budes mit v 7. ,ale s vytahem.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NINE_OF_NINE: já to nosím ze třetího patra. zasraná recyklace
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    PRAASHEK: Tak se potom stav k nam prihodim ti par prepravek. Kdo se s tim ma tahat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to bude zase jednou místa!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    právě jsem vyhodil tři tašky petlahví a tašku papíru
    zbývá vyhodit sklo. to bude ale trochu na delší dobu - dvě tašky naplněné a počítám tak další čtyři ještě naplním
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vyhajlujem?
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    zkusim se o weekendu zkoncentrovat na vymenu povleceni ;)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MIOLLNIR: Dneska jsem teda toužil ne po roušce, ale po pořádné gazmasce a ideálně celém atombordelu. Ale málokdy potkám až tak pachově vyvinutého houmlesa...
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    SWATKA: ja si sedam na postel vetsinou naha

hele a rousky do mhd nosite taky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam