• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    WIREBORNE
    WIREBORNE --- ---
    SELECTOR_IX: To jsem nevěděl, ale co jsem si zvyknul zalejvat ho 80°C místo vařící tak chutná mnohem líp: Jak je to za studena?
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    WIREBORNE: to si zjistil brzo. a že čaj se dá vyluhovat i ve studený vodě už víš? :)

INDIAN: běžná praxe v restauracích. s tím že se to vyklepne, usuší a přimíchne :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    WIREBORNE: tak na tohle nemam ;) resp. nemam z cervenyho kohoutku tak horkou vodu.
    nicmene 2-3nasobnej turek, s tim ze pro kazdou varku trosku prisypu aby neztracel na sile, to je moje bezna vikendova praxe
    WIREBORNE
    WIREBORNE --- ---
    Tak jsem dnes dal další "level". Teplá z kohoutku stačí na instatní kafe.
    KVJETINKA
    KVJETINKA --- ---
    SELECTOR_IX: rozhodne je to vic stlani nez zavreni dveri od loznice aby to nebylo videt.. :)
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    dá se považovat za stlaní když peřinu přeložím stranou napůl, aby nepřekážela?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KVJETINKA: já to teda nečetl, ale já taky nestelu... nestelu od momentu kdy jsem se narodil :-))
    KVJETINKA
    KVJETINKA --- ---
    KINGFISHER: hele proc tam pisou ze clovek musi rano stlat? ja rano nestelu a zatim to na me zadny negativni nasledky nezanechalo.. skoro naopak, nemusim se vecer zdrzovat rozestylanim :D
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    fuck that :-)

Chytrá postel se sama ustele, jen co z ní člověk vstane – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/270234-chytra-postel-se-sama-ustele-jen-co-z-ni-clovek-vstane.html
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    takovejhle bordel bych taky rad doma....
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Nikoli z mé zahrátky, přesto stojí za sdílení:
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    staci mi jit do sklepa, to abych si vzal respirator, abych nesezral pavouka.... hned ve dverich... o ostatnich ani nemluvim.... tam zijou kousky, co maj s nozickama tak 7cm... ale ty nedelaj pavuciny....
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    ZSIS: vsak vim... nicmene mam obytnou plochu 200m2 a prece tu neshniju....
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    RAGUN: buržoázní přežitek.
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    zklamala me uklizecka... neprisla... byl jsem nucen zacit uklizet, skoncil jsem jednou koupelnou a pokojem, pak me to prestalo bavit.... need uklizecka!
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    ach tak... zákony neznám ani ty spatlaný dnešní a bonton mám spojenej toliko s nějakým studiem...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SELECTOR_IX: ta čeká samozřejmě přede dveřmi, jak žádá zákon z roku 1761 a současný bonton
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    nemůžu pořád najít tu černošku... fotky z natáčení by nebyly? :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já jsem během víkendu uklidila kuchyň, že ji fakt nepoznávám! sice na úkor dalších pokojů, ale na ty taky přijde řada!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam