• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    KNOURICE
    KNOURICE --- ---
    Vymena za korale je zajimavej napad, jen se mi zda, ze by se krapet zvysily vydaje za vytapeni. Teda jen pro to kratke obdobi, nez by nas prinutila sousedka odnaproti (archetypalni domovnice, co nas nenavidi a pri sebemensi zamince prudi), ktera se za ty roky nedokazala vyrovnat s tim, ze radi poslouchame muziku nahlas ;)
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    KNOURICE: brano zavírá samo :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    KNOURICE: to znam.... preloz tacek od piva a soupni ho pod dvere jako klin a na rok mas vystarano
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ANDY_WARHOL: jo,korále na klíč,aby ty sousedi,co nezvoděj,k vám nelezli bez pozvání.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KNOURICE: zapomel si na treti moznost a to vymena dveri za korale.
    KNOURICE
    KNOURICE --- ---
    Nase hnizdo apatiku postihla nemila prekerka: Za 12 let, co bydlime v tomhle byte, byly uz nekolikrat vykopavany dvere kvuli zabouchnutym klicum. Predchozi najemnici, parek notoriku, jim taky daly zabrat, tudiz dvere tak nejak postupne prestaly dolehat, tesneni taky ma svuj zenit za sebou... a razem se vyklubala vyhoda: pokud neni zamceno a clovek prichazi zvenku, staci trochu zatlacit a dvere se otevrou - netreba se namahat s odmykanim :) Bohuzel, po roce pouzivani tohohle triku jsme predevcirem zjistili, ze se ty svine uz vubec nedoviraj, clovek prijde domu a za chvili na nej zvoni sousedka, ze ma dvere dokoran... Takze mame na vyber: bud konecne opravit dvere, nebo je muset neustale zamykat, kdyz jsme doma. Parada :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BIDAK: Až na ty hezký nohy bych řekla, že to je u mě doma.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    šéf se rozčiluje, že se v kuchyňce hromadí nádobí.

mu řikám, že vole, myčka je plná špinavýho nádobí a neumim jí zapnout.

tak řiká, že si to mám umejt, já řikám vole, viděls tu houbičku, na to nešáhnu. na mi prej přinese z domova.

asi si budu muset postěžovat sekretářce, že se o to nestárá.
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    MIOLLNIR: potvrzuji jen ty nelepsi reference, navic ma diplom z oblasti vyzkumu lisejniku a houbovych organizmu, coz se obcas muze velmi hodit .)
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    MUFLONEK: uklizet nektere prostory je k nezaplaceni
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MIOLLNIR: jsi drahá.o))))) Uklízečka u mě doma dostává stovku na hodinu.o)
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    nabizim uklid i velmi apatickych prostoru, jsem velmi diskretni
    mam mnoho let praxe, pozaduju 150czk na hodinu cinnosti

NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    KVJETINKA: No ono je naopak lepsi nechat matraci odkrytou, aby se ta vlhkost, kterou pres noc nasaje, zase vyvetrala, a periny je nejlepsi hodit do okna, aby udelala totez, proto vzdycky ty periny v oknech, anebo staci ji proste otocit a nechat ji tak nejak pomuchlanou, at se vetra sama, si myslim :)
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    IOT_JH: Něco podobnýho jsem zkoušela doma, smetana + metlička + vrtačka, akorád s tím rozdílem, že jsem metličku musela přilepit izolačkou = smetana všude, jen ne v míse:D
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Cooking with Power Tools: Cordless Drill applications - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=xhHx3zoYw7Q
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    za studena to dýl trvá, ale je to pak normální studenej čaj :)
    WIREBORNE
    WIREBORNE --- ---
    SELECTOR_IX: To jsem nevěděl, ale co jsem si zvyknul zalejvat ho 80°C místo vařící tak chutná mnohem líp: Jak je to za studena?
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    WIREBORNE: to si zjistil brzo. a že čaj se dá vyluhovat i ve studený vodě už víš? :)

INDIAN: běžná praxe v restauracích. s tím že se to vyklepne, usuší a přimíchne :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    WIREBORNE: tak na tohle nemam ;) resp. nemam z cervenyho kohoutku tak horkou vodu.
    nicmene 2-3nasobnej turek, s tim ze pro kazdou varku trosku prisypu aby neztracel na sile, to je moje bezna vikendova praxe
    WIREBORNE
    WIREBORNE --- ---
    Tak jsem dnes dal další "level". Teplá z kohoutku stačí na instatní kafe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam