• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    FRDK
    FRDK --- ---
    Povimněte si útlého stvolu deroucího se mezi příbory na světlo boží. Nejprve jsem nabyl dojmu, že to kamarád naaranžoval úmyslně, aby mě potěšil a rozveselil, když mě na tuto scenérii sám upozornil, což se mu tímto i docela podařilo. Až po chvíli, když nepředstíraně bezelstně prohlásil: "Onehdá jsem si vařil čočku a asi mi nějaká upadla do dřezu", dovtípul jsem se, že vše je naprosto autentické.
    V minulosti jsem jíž někdy zaslech frázi 'z dřezu něco rostlo', ale nenadál bych se, že to kdy uvidím naživo :))

SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    NOFNAK: kolem mojí sedačky je relativně bezpečno, některý věci nemají svoje místo a přednavám je z / na / postel (podle denní doby). ale místo tam prostě není a věcí, co s sebou musím vozit je moc...

NINE_OF_NINE: to právě nesmím... a i kdyby. ještě jsem žádnýho nepotkal. jen dvě polky, co myslely, že když budou zuřivě mávat, tak jim zastavím a obě se vejdou :)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    SELECTOR_IX: Stopare beres?:)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SELECTOR_IX: Člověče a okolo pedálů máš nějaké místo, nebo tam to vypadá stejně? :D
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    :)

ZSIS
    ZSIS --- ---
    tak sem chtel dat hezky panorama, ale furt to zobrazuje blbe. tak mate jen malou momentku h zebriku (ten tam stoji furt, bych jinak nedosahl na regal).

SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    Tak zjišťuju, že můj mobil neumí vložit přílohu... Tak až doma na pc...
    RAHZUL
    RAHZUL --- ---
    SELECTOR_IX: Řekl bych, že to projde :D Nahoď
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    Přemejšlím, že sem pastnu jak to vypadá u mě v autě, ať víte co je to bordel. Počítá se kabina náklaďáku za domácnost, když v ní trávím 28 dní v měsíci?
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    HRAFNAIN: nekupuj petky ani maly skleneny lahve :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    už cpu do petek piliny, zaleju volejem, přiložim a volové jedem!
    ale taky furt nevim proc
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to nevynášej vůbec, založ doma sklářskou dílnu a v peci zatápěj petkama
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HRAFNAIN: proc?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    poté, co jsem vynesl několik sáčků petek a tašku skla si slibuji, že to budu vynášet rovnou, bez meziskladu :D
    nebo aspoň občas ;P
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    CYRIL: klin se dost blbe zvenku otevira, staci cihla...
    dost tezka na to, aby se dvere otevrely, dost lehka na to, aby se daly otevrit
    KNOURICE
    KNOURICE --- ---
    :) To je pravda, je videt, ze jsem to psala v rozruseni...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KNOURICE: to sprosty slovo, za poslouchani muziky, to tam uz imho nepatri. proste poslouchame proste muziku.
    KNOURICE
    KNOURICE --- ---
    Vymena za korale je zajimavej napad, jen se mi zda, ze by se krapet zvysily vydaje za vytapeni. Teda jen pro to kratke obdobi, nez by nas prinutila sousedka odnaproti (archetypalni domovnice, co nas nenavidi a pri sebemensi zamince prudi), ktera se za ty roky nedokazala vyrovnat s tim, ze radi poslouchame muziku nahlas ;)
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    KNOURICE: brano zavírá samo :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    KNOURICE: to znam.... preloz tacek od piva a soupni ho pod dvere jako klin a na rok mas vystarano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam