• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    bude to tam jeste na zacatku mesice? Uz jsem ponekud prekrocil limit :(
    ISOTOP
    ISOTOP --- ---
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    SEEKER: To vis ze jo...ja se svym ubohouckym ratiem to tam budu lovit a pak to ratio se svym 50KB/s uploadem mesice dohanet a tobe to hodim tvy FTP...;-)
    ADYZ: mensi rozliseni ale neni tak hnusne udelana....
    ADYZ
    ADYZ --- ---
    CHE_GUEVARA: Ta verze z karagary je nějak odlišná od té 1 GB?
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    CHE_GUEVARA: nebylo by možno to dát na chvíli někam na ftp, skoro nemohu uploadovat a tak si na to nechci plýtvat ratio na KG, ale zase bych to docela shlédnul...
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    ISOTOP: vsak uz mam stazenou 1GB verzi a ted taham tu z karagary...jen bohuzel ceske titulky nejsou a slovenkse nesedi a ani se mi nepodarily syncnout...
    ISOTOP
    ISOTOP --- ---
    cituju uživatele BigBrother ze serveru csfd.cz: "Better than the Matrix!" napsal kdosi jako hodnoceni na IMDB. A prinejmensim co se tyce cyberpunkove atmosfery, mel urcite pravdu. Johnny Mnemonic bohuzel zustal pouze napul cesty a americka produkce z nej udelala bezne beckove sci-fi. Pro vsechny opravdove cyberpunkery je tohle jedine odpovidajici prevedeni Gibsonovych vizi na filmove platno.
    ISOTOP
    ISOTOP --- ---
    CHE_GUEVARA: komentáře vysvětlujou že většina lidí nechápe cyberpunkový béčko :)) podle mě je to výbornej film!
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    ADYZ: Torent je na thepiratebay (public) a na Karagara (private)
    ADYZ
    ADYZ --- ---
    CHE_GUEVARA: Jestli to bude stejně špatné jako (podle CSFD) Johny Mnemonic, tak si to dám klidně i podruhé ;-)

    Jinak pokud by měl ještě někdo zájem o tuto podprůměrnou rybu v moři odevšad se na nás valících vysoce kvalitních CP sci-fi filmů, tak torrent by byl :-)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    ISOTOP: TY komentare na csfd to celkem vysvetluji ;-)
    ISOTOP
    ISOTOP --- ---
    nikde nemůžu najít torrent Nirvany :( poradte kde se dá stáhnout
    ISOTOP
    ISOTOP --- ---
    cyberpunk film: Nirvana by Gabriele Salvatores (1997) http://www.csfd.cz/film/29986-nirvana-nirvana/
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    Praha - Svědek v kauze podnikatele Starky policistům sebral z jejich počítače záznamy o vyšetřování případu. Hacker to dokázal přímo ve vězeňské cele, kde si za podvody odpykává trest z dřívějška. Slíbil totiž policistům spolupráci a ti mu dovolili připojit se na internet přes jejich počítač. O případu informovala televize Nova.

    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    Tokio - Japonské úřady začaly v rámci protiteroristických opatření snímat všem cizincům při vstupu do země otisky prstů a také je fotografovat. Japonsko, které je po USA teprve druhou zemí na světě, která tato opatření přijala, čelí za to kritice obhájců lidských práv a podnikatelských kruhů.



    Před budovou ministerstva spravedlnosti v Tokiu se shromáždilo několik desítek demonstrantů z řad cizinců a Japonců, kteří protestovali proti novým opatřením. Nad hlavami manifestantů se vznášel velký nafukovací balón v podobě zdviženého ukazováčku a jeden z demonstrantek třímala obrázek otisku prstu s nápisem: "Vítejte v policejním státě".
    BUGSLE
    BUGSLE --- ---
    MAMELUK: eh nevim nejaka sracka, neresil ybch to :))
    MAMELUK
    MAMELUK --- ---
    BUGSLE: no to co popisujes neni doplnek, to uz jsou substituce. myslim to tak, ze krome normalnich knizek ctu cp, obcas si pustim cp film a tak

    cos myslel tim nepouzitelnym systemem?
    BUGSLE
    BUGSLE --- ---
    MAMELUK: jakoze chodis s neuramancerem misto novin? misto plagatu marylin monroe ti nad posteli visi bruce sterling? naprogramoval jsi si pro pda naprosto nepouzitelny, ale odlehceny system?
    jak vypada cp, jako doplnek reality? :)))
    MAMELUK
    MAMELUK --- ---
    nedavno jsem se v jedne praci do skoly dotkl tematu cyberpunk. no dostal jsem se k tomu co to vlastne je, jestli myslenkovy smer, nabozenstvi, zivotni styl, presvedceni... asi bych to videl jako cokoliv z toho, u me neco jako doplnek k bezne realite
    MAMELUK
    MAMELUK --- ---
    SIGG: zajimava myslenka s vetvenim lidstva, neco na tom je. mam ale pocit, ze v soucasnosti je vetsina lidi alespon v praci ve meste a lidi se sice stehuji zase zpatky na venkov, ale jenom bydlet kvuli klidu. dokazu si predstavit nejaky striktne prirodni spolky a tak, ale to uz je i dneska.

    KRYZSTOFF: s tim filmem to mozna nebyl uplne stastnej priklad. bral jsem to tak, ze kdyz sleduju film, tak se do nej snazim ponorit a nevnimat okoli. Extenze to uricte je, ale my nemusime byt schopni obsahnout celej rozsah te dostupne reality a prave je dost mozny, ze se radsi presuneme do te vytvorene na ukor "jeskyn a rozdelavani ohne". A ad kino/sitnice - tady tohle neni imho otazka jak to sledujeme, ale jak je to stane pro nas bezne a caste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam