• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    jen tak, par prispevku z real time shadowrunu, co si davam ted v Brazilii, od panaka z hotelovyho baru: [ RPG - $HADOWRUN - console jockey on the run ]
    ICE
    ICE --- ---
    LUKASHIVA: pekny :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jak tu nedavno probehla ukazka robota "na rohliky", coz byla hodne slusna ukazka robotiky, tak tohle mi prijde taky hodne husty, hlavne ten zacatek, asembling dilu... masakr.

    http://www.youtube.com/watch?v=-_SxW_7v9is
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SMETI: k Larrymu 7 byl v krabici pribalenej blocek, kde byly ruzne vune na ruzne barevnych papirkach, kdyz Ti hra ukazala v pravem dolnim rohu barvu, stacilo otevrit, pretrit kuzi, aby se misto zahralo a cichnout si...
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---

    LUKASHIVA: ta zenska to uplne zkazila maël tam zustat sam jinak hezky :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    DRAGON: golgotan ;]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMETI: pustil bych jim tam Dogma :D
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    SMETI: hm to uz zkušeli někdy v 50s. A někteří - jako william castle - do tebe v obzvlášť šokantních scénách pustili i trochu proudu :)
    MBR
    MBR --- ---
    LUKASHIVA: moc pekny videjko
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    Jeden prispevek k diskuzi jak vyuzit VR technologie... takhle bych si to nejak predstavoval... Dokonalost. :)

    World Builder
    A strange man uses holographic tools to build a world for the woman he loves. This is a short by filmmaker Bruce Branit known also as the co-creator of 405.

    http://www.youtube.com/watch?v=VzFpg271sm8
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    MATHEW_ER: Hloupost, dokumentace k tomu Hanovu modelu je normalne k dispozici. Pokud to nechces hledat kdlidne ti popisu jak to funguje v par radkach. Tedy jestli si to nekdo hlida, tak sou to komercni modely od Toshiby apod, ktery z technickyho hlediska nemaj s tim Hanovym modelem nic moc spolecnyho.
    Stejne tak cena vubec neni mimo realitu, jednotlivy kompomenty k tomu jsou bezny veci spotrebni elektroniky a celej MT v modelu jakej ma Hann treba na ty predvadecce poridis za cca 35 000,- a to jeste s dost velkou rezervou. Samozrejme mluvim o hw nakladech, ve kterych neni zapocten vyvok aplikaci. Ktery jsou opet v pripade Hanna postaveny na processingovejch nastrojich jako je MAX/TSP, nebo VVV.
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    DRAGON: ta Hanova vec je bezkonkurencne nejvychytanejsi MT. Ve vyvoji uz dlouha leta. Znamej to u nich videl a zkousel na nekolika metrovy stene a slo to hladce, velice responzivni, o tom si vetsina dnesnich MT muze nechat zdat :)

    Ovsem cena je stale pro vetsinu pouziti mimo realitu, nehlede na vyvoj aplikaci pro to, navic si to strasne hlidaj a jen tak nekomu to neprodaj.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LUKASHIVA: jasne, pokud jsou prachy, vyvoj jde dopredu mnohem rychleji :) slo mi o to, ze tenhle na rozdil od toho Ms stolku stoji zlomek ceny (nebo bude stat, doufejme). A vypada to uzasne. kazdopadne dikec za linky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam