• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed

    Kick, ban, ignore, offtopic
    Jak se po 20 000 prispevku ukazalo, tak v tomhle klubu jsou vsichni uznavani odbornici na tema co je a co neni cyberpunk. Nedoporucuji proto psat sem ani slovo punk ani slovo cyber /kyber, cp..../, protoze jinak se najde vzdycky nekdo, kdo vam rekne, ze to neni dost cyber nebo dost punk.
    S pozdravem vas milujici Overdrive

    LUKASHIVA --- --- 8.07:22 24.8.2004
    NIC JAKO CYBERPUNKER neexistuje! Podte mi to odsouhlasit at uz je klid.. :)) Kdo byl kdy cyberpunker? Case ( myslim ze spis zkrachovaly programator), Kovboj ( ten byl snad pilotem ve vysluzbe, chlastajici troska touzici se vratit na oblohu), Silencio (prtavy dite s pravdepodobne poskozenym mozkem?), Ransom Stark (bloodnet), Rick z Dreamwebu?


    Navrhuji temata pro audit:
    [Augmented Personality - paradigm change && "Kazdy den je prochazkou v databazi"] -- [Hack of reality, hack of virtuality] -- [Smart City & House] -- [CyberPunk is the state of Art - projekty, ktere nejakym zpusobem umelecky zpracovavaji nebo reaguji na CP, jsou CP] -- [Cyberpunk Geography - od SIlicon Valley az po hardwarove plaze na Tchaiwanu, middle east and Africa sillicon valley boom?] -- [Augmented Body & Brain - od LSD po benza a hydergine] -- [Completely Virtual - virtual paranoia, Internet 3.0 - matrix...] -- [Future military] -- [???]


    Navrhujte dalsi temata s tim, ze cilem je shromazdit nejen linky, ale treba i predstavy budoucnosti, touhy a predstavy, ktere se ve vas s danym tematem objevuji. Samozrejme ale davejte linky a informace o cemkoliv, co se sem hodi. Idealne muzete prispevky otagovat pomoci #keyword, v RSS se to pak lepe filtruje. [BloodNet - cyberpunková hra, imho jedna z nejlepsich] -- [DreamWeb - cyberpunkvá hra s motivy magie] -- [Cyberpunk RPG] -- [Cyberpunk, industrial a novoromantika v textech a hlavne obrazech...].... atd, atd.
    Google.com
    Neural.it
    rozbalit záhlaví
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    MARDUK: klise, klise a k tomu navic trapny klise bez spetky originality.

    Ale to neni u slovaku zadny prekvapeni. Parkrat jsme s Anhedonii hrali na nejakejch slovenskej dark electro akcich a ty slovaci jsou fakt tukani. Jinak si nedokazu vysvetlit ze napriklad slovenskej projekt Samhain, jenz se tvari jako progresivni EBM, je zvukove zaseklej nekde u FLA zacatkem 90. let, nazivo vystupujou v protichemickejch oblecich a jako visualni doprovod posutej Tetsua jednicku. A to vsechno prosim v roce 2008! Proste progess jaxvine. ;)
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    nie je to uplne CP:), ale je to vystupenie clenov sermiarskej skupiny zo SR, ktori maju ulet na cyberpunk, post-apo a Fallut.
    http://www.megavideo.com/?v=RSGTFRHZ
    ICE
    ICE --- ---
    ARCTOR
    ARCTOR --- ---
    DRAGON: ;D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMETI: hehe, to doufam fake je :)

    http://www.youtube.com/watch?v=AS_n_IVKmdM&feature=related
    taky good :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    tohle bude asi fake ale celkem dobry obsazeni :D http://www.youtube.com/watch?v=9KGMSKNRa5E&feature=related
    ICE
    ICE --- ---
    Docetl jsem kratkou knizku Rogera Zelaznyho - Vladce Snu /The Dream Master (1965). Prijemne cp dilo s velmi solidnim psychoanalitickym zakladem. Doporucuju. :)
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    DIY notes :-)




    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    Řekl bych, že je to k tématu klubu :-)

    Rumunský programátor vytvořil pro své kočky dvířka na bezpečnostní čip (novinky.cz)

    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SMETI: v tom claku me zaujaly dve veci:

    "Všechny údaje měly podle bezpečnostní agentury Tiversa, která monitoruje přenášená data přes výměnné sítě, putovat do Íránu." To jako monitorujou veskerej P2P traffic?

    "Podle něj pracovníci sdíleli data ve známých programech jako jsou LimeWire nebo BearShare." Tak jestli pracovnici bezpecnostni firmy maji na workstationech LimeWire a podobnej magnet na skodlivy SW, tak jim nepomuze ani deset novejch jednotek:-D
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    jen tak, par prispevku z real time shadowrunu, co si davam ted v Brazilii, od panaka z hotelovyho baru: [ RPG - $HADOWRUN - console jockey on the run ]
    ICE
    ICE --- ---
    LUKASHIVA: pekny :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jak tu nedavno probehla ukazka robota "na rohliky", coz byla hodne slusna ukazka robotiky, tak tohle mi prijde taky hodne husty, hlavne ten zacatek, asembling dilu... masakr.

    http://www.youtube.com/watch?v=-_SxW_7v9is
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SMETI: k Larrymu 7 byl v krabici pribalenej blocek, kde byly ruzne vune na ruzne barevnych papirkach, kdyz Ti hra ukazala v pravem dolnim rohu barvu, stacilo otevrit, pretrit kuzi, aby se misto zahralo a cichnout si...
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---

    LUKASHIVA: ta zenska to uplne zkazila maël tam zustat sam jinak hezky :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    DRAGON: golgotan ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam