• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    AVATAR: Ghiv se ted nejak ozenil, pokud jsem v rychlosti zaznamena, ani jsem mu negratuloval... to uz je docela doba, co napsal to co je v zahlavi ;]


    Kazdopadne, pro ty, co se jeste nezeni tady mam jednu nabidku od cinanu ;]

    Chinese Hospitals Introduce Hands-Free Automatic Sperm Extractor
    http://www.youtube.com/watch?v=d3CWLCoQu7c
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OVERDRIVE: Tak Ghi pozdravuj ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JOSE_MAT: to by mohli, mam v Izraeli bejvalou a je to hrozna pica, ale zas jako zbytek jich mam docela rad....
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    JVMLOK: a když už v tom budou, tak ať to vezmou přez blízkej východ viď? :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Nuklearni bombardovani raději ne, aby to ještě nezmutovalo do něčeho zajímavějšího. Takže jediné co mě napadá...očista ohněm. Populace nepopulace, zasypat fosforem a popel vapnem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---



    teprve ted mi doslo co je na tom obrazku... to je mrtvola ve vaku, ve kterem existovala jeste kdyz byla zva, jsou tam vyvody na vzduch a na telni tekutiny... asi i hadice na vyzivu... tyvole, dozijes v pytli, a pak jen zatahnou okynko a hodej do kafilerky.... 90% umrtnost. 90 ze sta!

    MMchodem slysel jsem cesky mediky zminovat, jak byly na biohazard oddeleni, kde jim ukazovali sofistikovanou prechodovou komoru [byl tam nejakej typek snad s tuberou tou dobou], kdyz tam byli o par dni podej, uklizecka utirala mistonost hadrem a mela otevrene oboje dvere, tedy i z i do prechodove komory, najednou...

    dalsi co rikali, ze jeden z mala ceskych odborniku vycvicenych na praci s Ebola komorou, kterou tady mame taky, tak prohlasil, ze v momente, kdy prijde prvni nemocny s ebolou, on uz do prace neprijde....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MMchodem, nechcete si nekdo poridit zenu do domacnosti? Myslim... na domaci prace:

    Buy a discount maid at Singapore's malls - Features - Al Jazeera English
    http://www.aljazeera.com/...res/2014/06/buy-discount-maid-at-singapore-malls-201462495012940207.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    QWWERTY: to je docela mozny, sice netrpim paranoiu, ale to neznamena, ze po nas nejdou...

    kazdopadne zajimavy je, ze uz je to vypsany jako epidemie.... to zavani pruserem. ted jsem zrovna docet podruhe od Egana povidkovou sbirku Zarici, kde je jedna, co mycha vysoke zalidneni prave SPRAWL hnuti s myslenou na nemoc typu Ebola... rika tam tomu srribrny ohen, nejaka mutace koznich budek, co cloveka stahne z kuze, 90% umrtnost, nelecitelnost... dalsi vec se kterou to tam mycha, jak uz ma tak ve zvyku je to, ze lidi si k tomu vyrobej mytologii, ktera zpusobi, ze to zacnou rozsirovat po svete dobrovolne, protoze maj dojem, ze je to dobrej napad, a je to jakasi ocista zkazene spolecnosti...

    kdyby se tohle nedej Bog stalo, asi by to byla biologicka valka ze slumu jedna dve.

    sak prvni, co me napadlo, kdys nam ve skole ukazovali, ze se da udelat v heliove atmosfere, elektrickym obloukem do zelezneho stinitka na podlozku z foto materialu vyrazit nejake tvrde zareni... prvni co me napadlo: tyvole, kdyby ta podlozka byla zaprasena, tak bych mel radioktivni prach - asi o mesic pozdej jsem poprve cet o "spinavech bombach"


    takze nebezpeci chemicko/biologickeho utoku je vlastne nezanedbatelne a snadne, ale myslim, ze dokud nekomu nerupne v bedne nebo nebude nejaka novodoba valka typu Libanon, strileni v Damasku, Ukrajina.... ve fazi: siri se mezi vsema narodama a blby napady postihujou i extremni jedince, kterych je v kazdem vzorku civilizace nejake procento, stejne jako blaznu, tak jsme pomerne v klidu... normalni lidi se boji pouzit antrax, ma to docela blbou moznost kontroly, aby to nesezralo i ty hodny. ceka se vlastne jen na ty, kteri nejakym zpusobem prestanou rozlisovat co je to ten hodnej... potazmo zjistej, ze nikdo neni hodnej.... pak asi uaa.

    ale i jako epidemie ve stredni africe jako uuuf. kazdy mesi k nam z Nairobi lita na poradu kolega. takze zas tak daleko to nemam.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OVERDRIVE: je vůbec měřitelný, kolik z toho je přírodní výskyt a co z toho může být biologická válka z chemickýho slumu?
    Alibek v Biohazardu popisoval, že SSSR vycvičilo spoustu biologů/virologů, kteří se s rozpadem svazu rozjeli do celýho světa zpeněžit svoje vědomosti
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAIRELOSSE: Tusk?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    a je to kurva tady, skoda, ze sem uz asi nechodi Ghiveran, kterej je vystudovanej doktor, i kdyz myslim, ze je chirurg, stejne by nam asi dokazal rict, jak moc se mame tesit na konec sveta, napisu mu... kazdopadne:


    West African nations including Mali, Ivory Coast, Senegal and Guinea Bissau should prepare for the arrival the deadly Ebola virus, the World Health Organisation said.

    The WHO gave warning on Friday that the outbreak in Guinea, Sierra Leone and Libera - the worst recorded since the virus was identified - had the potential to spread to as travellers move between countries.

    Ebola 'threatens more West African nations' - Africa - Al Jazeera English
    http://www.aljazeera.com/...14/06/who-says-west-africa-should-prepare-ebola-2014627101735681311.html
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    KLASMEN: minulý týden jsem si říkal že si o tom něčí zjistím. díky za připomenutí.
    KLASMEN
    KLASMEN --- ---
    Man Moves Paralyzed Hand With His Own Thoughts
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fEbioFpdK5E
    LAIRELOSSE
    LAIRELOSSE --- ---
    JOSE_MAT: Já myslim, že Tusk je toho dobrým příkladem:)
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    BASNIK: já osobně věřim co se vesmíru týče spíš v soukromej sektor
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    JOSE_MAT: tech penez to nestoji zas tolik a prinos je nezmernej - bez podpory verejnosti totiz bude nasa porad dostavat min, nez americky gumy propalej za klimosku nekde v nejaky prdeli.
    "We wanted to have a decent image of a theory conforming Warp ship to motivate young people to pursue a STEM career." na prvni pohled to sice muze vypadat, ze si kluci jen hrajou se stavebnicema, ale svuj smysl to ma

    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    OVERDRIVE: jj, sice nemaj vyřešeno jak by to přesně mělo fungovat a vlastně momentálně nasa ani nemá nic co by se bez pomoci rusu dostalo do vesmíru, ale peníze aby si nechali připravit design, se dycky najdou :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    This is the amazing design for NASA’s Star Trek-style space ship, the IXS Enterprise - The Washington Post
    http://www.washingtonpost.com/...ing-design-for-nasas-star-trek-style-space-ship-the-ixs-enterprise/

    vim, ze to do zanru cyberpunk zas az tak nepatri, krom nejakych Spadu a Fokkeru + Zimni orbity je cyberpunk docela pri zemi, kazdopadne do vesmiru zacal hlavne civilni sektor posilat kde co, treba cubes satelity a podobne, urcite se neco deje i na tomhle vesmirnem poli, rozhodne bych se podival, pokud nekdo sledujete aviatiku a kosmonautiku, klidne sem s tim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam