MBR: ja bych si to dal, a docela bych si zahral i nejakou gamesku s nekym po siti. naposled jsem po siti hral s nekym portal a portal 2, cimz jsme se bavili v domacnosti.. ale pokud by byla nejaka moznost dat si s nekym po siti neco cyberpunkoveho, jsem ochoten se dokopat i k tomu, ze neco zase rozehraju. dokonce to jede i na mac a linuxu, takze asi nakoupim, pokud reknem... hrajem.
jen hraju veci tak vzdycky jednou za rok, Stalker, Atom RPG a podobne hilighty...
Mmchodem nerozchodil nekdo stalkera na Mac nebo Linuxu? Nechce se mi drbat se se stracem, a kdyz jsem zkousel pouzivat ruzny installacni scripty, co vzaly image z GOG a pokusily se ji nainstallovat [asi do wine predpokladam], tak to zhucelo uz pri installaci, a nevim, jestli jsem dost frajer, abych ladil vine a v nem nejaky MSI installer nebo neco.... Kazdopadne Stalker mi hrozne cybi, zadneho jsem nedohral a rad bych.
Taky jsem teda takhle nikdy nedohral System Shock 2, at jsem to sel za hackera nebo psyonika, dosel jsem nekam, kde mi dosly zdroje. Za hackera az uz k "srdci Shodan" to tech organickych pater. A pa mi dosla munice a nebylo co hackovat... a za psyonika jsem se vysypal jeste daleko driv. Dalsi gameska, kterou dik tomu a atmosfere muzu hrat furt dokola.
Kazdopadne Mac/Linux installator stalkera by me potesil, a zahrat si s nekym neco pres TCP/IP bych mozna taky byl ochoten dat