btw napada me: nepamatujete si, jak se jmenuje takovej jakoze festak, nebo ja nevi, kde se slezou lidi, a asi je tam nejak muzika a tak, a pritom to ma cely postApo/cyberpunk dressCode?
kdysi mi to kdosi doporucoval, ze se tam mam podivat, a furt to je plne, a tak. kazdopadne me laka predstava, ze by se dala zorganizovat slezina ve stylu cyberpunk nebo post apo s tim, ze by se tam dala usporadat nejaka larp akce, nebo by sla udelat nejaka sit pitomcu, co se budou prubezne ucastnit larpu v nejakych mestech, az to nakonec nekde vyvrcholi.
ale nechce se mi to organizovat, nemam na to... uz jen udelat web necemu takovemu, aby to fungovalo i pro gamemastery i pro postavy, to bude peklo.
ale v dobe, kdy volani na telefon stoji nic, a internet ma kazdej, bylo by to asi proveditelne.
vim, ze ta akce se kona, jen na ni zapomel link [a pobavila, pac to ma byt post-apo, a mam tam prijit v roztrhanych hadrech, vzdycky jsem se smal, ze kdyz by bylo post apo, budu na sobe mit takovej cutting edge, kam se dostanu, od kozene bundy az po neprustrelny hadry, zadny roztrhany zbytky, ale chapu, jak to myslej... kazdopadne v nouzovem zavazadle mam ty nejcennejsi veci z cele sve vybavy, a doufam, ze si je nikdy nebudu muset oblict]