• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    MBR
    MBR --- ---
    OVERDRIVE: hry na macu resim tak, ze mam dual boot pro win10 :))
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    OVERDRIVE: System Shocka 2 som presiel s kolegom v coop mode na laptope v jeden velmi teply letny tyzden na sluzobke vo Svajciarsku, lebo som nechcel chlastat, lebo som sa zrubal hned prvy vecer co sme tam prisli a bolo mi strasne spatne, tak pak som po zvysok sluzobky nemohol alkohol ani citit :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OVERDRIVE:
    Forest Swords - Crow (Official Visual)
    https://www.youtube.com/watch?v=lan-Pjv99Xk
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    OVERDRIVE: ja jsem Stalkera hral Shadow of Chernobyl a i Call of Pripyat na Steamu pres Proton. Musi se sice spustit s nejakym parametrem, ale bezi na Linuxu stejne jako na Widlich
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MBR: ja bych si to dal, a docela bych si zahral i nejakou gamesku s nekym po siti. naposled jsem po siti hral s nekym portal a portal 2, cimz jsme se bavili v domacnosti.. ale pokud by byla nejaka moznost dat si s nekym po siti neco cyberpunkoveho, jsem ochoten se dokopat i k tomu, ze neco zase rozehraju. dokonce to jede i na mac a linuxu, takze asi nakoupim, pokud reknem... hrajem.

jen hraju veci tak vzdycky jednou za rok, Stalker, Atom RPG a podobne hilighty...

Mmchodem nerozchodil nekdo stalkera na Mac nebo Linuxu? Nechce se mi drbat se se stracem, a kdyz jsem zkousel pouzivat ruzny installacni scripty, co vzaly image z GOG a pokusily se ji nainstallovat [asi do wine predpokladam], tak to zhucelo uz pri installaci, a nevim, jestli jsem dost frajer, abych ladil vine a v nem nejaky MSI installer nebo neco.... Kazdopadne Stalker mi hrozne cybi, zadneho jsem nedohral a rad bych.

Taky jsem teda takhle nikdy nedohral System Shock 2, at jsem to sel za hackera nebo psyonika, dosel jsem nekam, kde mi dosly zdroje. Za hackera az uz k "srdci Shodan" to tech organickych pater. A pa mi dosla munice a nebylo co hackovat... a za psyonika jsem se vysypal jeste daleko driv. Dalsi gameska, kterou dik tomu a atmosfere muzu hrat furt dokola.

Kazdopadne Mac/Linux installator stalkera by me potesil, a zahrat si s nekym neco pres TCP/IP bych mozna taky byl ochoten dat
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak moc jsem posledni tydny nespal, a ctu ted vsechno, co zavani cyberpunkem, jen tak, proste potrebuju unitky do jinych svetu, ktery nejsou uplne daleko toho naseho, a mam je rad...
    A pak poranu pisu takovyhle veci, ne, ze by to bylo nejak hodnotne, ale tak nejak to sem patri:

[ OVERDRIVE @ OVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: Pán nepoužívá anestetika, když operuje vaše duše ]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    nevim, jestli tohle ve vas zbudi tu atmosferu... kazdopadne ten typek vydaval desky pod nickem Foetus, a stoji to za poslechnuti. Nejaky cas delal na projektech treba s kapelou Coil, coz spis nez ke kyberpunku vede k okultismu, i kdyz Chaos magic je samozrejme jedna z cyberpunkovych vetvi, nebo spis korenu...

Kazdopadne tenhle klip davam k dobremu, pac na nej mam naladu a pripadne mi creepy a moh by nekoho zavest k muzice, co mam rad, a neni to jen "ve stylu" tedy elektro nebo ebm.

Foetus - Here Comes The Rain
    https://www.youtube.com/watch?v=CO6AQCJBvgA
    MBR
    MBR --- ---
    jinak Ruiner me bavil, ale bylo to prilis kratky. koupil jsem to v den vydani za plnou cenu a byl jsem docela zklamanej po dohrani. ne ze hry a mechanik, ale proste z nedostatku obsahu. asi jsem cekal 40 hodin ala diablo klony
    MBR
    MBR --- ---
    ATOMSK: neon chrome na androidu je uplne super. mnohem lepsi verze nez treba pro Vitu.
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    SMETI: Mně se to moc nelíbilo. Ani jak to vypadá, tak ani náplň hratelnosti. Ale třeba ti to sedne líp, než mně :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    ATOMSK: fakt ? neon chrome jsem se zrovna chystal zkouset
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    SMETI: No rozhodně by to mohlo vypadat líp, než Jydge nebo Neon Chrome... Obě hry jsou na Androidu příšerný :/
    ja to nak nedaval, moc daleko jsem se nedostal, ale hotline mi sedl mnohem vic
    SMETI
    SMETI --- ---
    TONAL: Ruiner je super, ale skoda ze neni konverze na android, jako mobilovka by mi to sedlo vic
    TONAL
    TONAL --- ---
    Aktuálně mě teda večerní CP zábavu tvoří kombinace hraní Ruiner a sledování Watchmen seriálu. Ve Watchmenech si člověk vlastně najde úplně cokoliv a Ruiner je příběhově totální CP klasika - takže moc velké překvapení v ději se nekoná, ale je to krásně graficky i hudebně vylazený.
    RUINER on Steam
    https://store.steampowered.com/app/464060/RUINER/
    TONAL
    TONAL --- ---
    ATOMSK: Mě to velice příjemně překvapilo. Zachovali asi maximum principu co šlo, graficky je to líbezné, příběh je poctivý cp a obtížnost byla pro mě dost často v pozdějších fázích slušný nervák. :)
    MBR
    MBR --- ---
    ATOMSK: me to bavilo. proste call of duty v syndicate svete. melo to jeste paradni coop mod pro 4 hrace, ale to uz asi dnes nikdo nehraje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OVERDRIVE: Bloodnet je total pecka. a tohle cloveku trigne slusnou nostalgii :)

VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    OVERDRIVE: me tahle semantika pripada, jak jen to rict? pro me k hovnu - chybi mi tam ten duvod globalniho nadhledu. U veci co me zajimaji ty vazby/synopse znam, u tech ostatnich - "WHO CARES"..

PS:diky za odkazy na zajimave knihy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam