Tyjo, asi mi sice reknete “wellcum on teh InternetZ”, pac kdyz koukam na zname, jsem skoro jedinej, kdo to neznal.
Kazdopadne ReVolut je moznost, jak si z “kapesni sekretarky” udela “kredithulku”.
Je to uplne virtualni banka, ucet se tam zaklada jak na burze s coinama, proste nacionale + fotka obcanky (prani spinavejch a zakon k tomu, pokud to dobre chapu).
Kazdopadne umi to chovat se jako normalni IBAN ucet, 16 men, smenarna, burza, v premiovce to umi i coiny.
Kazdopadne vygenerovani linku na platbu pro nekoho nebo od nekoho je cool. (Sedim v hospode a chci si od kamose pucit petikilo, vygeneruju lin, on zaplati kartou nebo z ReVolut uctu, nez mi donesou pivo, mam prachy u sebe!)
Vydavaji jak fyzicke, tak virtualni karty. Umej vydat i kartu na jedno pouziti. V kombinaci treba s Apple Wallet je tohle asi prvni karta, kterou budou akceptovat i dyleri ;) (zvalst, pokud nemaj problem ucet sparovat s kradenou obcankou).
To je proste vychytana banka!!! Asi bych jim nesveril cele sve skrovne jmeni (uz proto, ze minus by asi nechteli ;), kazdopadne tak nejak jsem si vzdycky predstavoval, ze by kreditstic fungoval, nebo jak v ruznejch cyberpunkarnach postavy hazi zebrakum do klobouku “kreditni cip”, to je uplne ono.
2 rady do zacatku:
- na to, abyste mohli venerovat link pro incomming platby, musite mit aspo zakladni kartu, stoji 99,-, doruci za 3 dny. Je treba jednou zaplatit pin&chip.
- pokud generujet incomming link na platby na male sumy (stovky) nemusi mit protistrana ReVolut ucet, proste zaplati kartou ad hoc, v radech tisicu uz musi mit i platce ReValut ucet
Pokud to budete zkouset, poprosim, pouzijte muj referal link, vypadne z toho pro me premiovka na ucet, coz bych chtel, uz jen proto, ze pak to obsahuje i kovovou kreditku a moznost platit a obchodovat pomoci coinu. Taky bych rad videl vsecky moznosti.
Jak rikam, vsechny prachy bych do toho nesypal, ale to do zadnych “elektronickych penez”, precejen konec sveta se blizi.
Referal link, a dekuju, pokud jej pouzijet (musite aspon jednou zaplatit, coz obsahuje i registraci, az pak se mi to pripise):
https://revolut.com/referral/tomasf4iz