Mmchodem hral/hraje tady nekdo Atom RPG?
Neni to uplne cyberpunk, pac technologie tam konci v 1986 a to jeste v Sovetsku, ale kdo mel rad Fallout 2, tak bych tuhle hracku rad proagoval, vic jsem o tom napsal v auditu Fallou Valut :
[ OVERDRIVE @ FALLOUT VAULT aneb Jingle, jangle, jingle.... JÓ FALLOUT UŽ NENI CO BEJVAL! To za našich mladejch let... ]
A kecat by se o tom (podle poctu like toho prispevku) asi mohlo tam.
Kazdopadne skoro rok hrani na splneni jen vsech questu, ktere si vzajeme nekonkiruji, a to si myslim, ze tak 1/3 jsem nevidel, pac na to nemel postavu? Mozna i vic, viz treba Fallout s intelligence, luck : 1 a jinxed jako kvalitou? To je pak UPLNE JINA HRA, a ma vlastni linii.
To ma Atom RPG taky.
Perky ne tak vychytany, zato emocionalne, pribehove a hlavne tim post CCCP svetem, tak to ma velike kvality.
Kdyz pak clovek cumi a cte sovetsky kriminalnicky a gangstersky dilka, jako treba Brat (film) nebo Nicolai Lilin (knihy) a pak se podiva na tenhle Slavout, a vidi, jak se tam vari kriminalnickej caj Chifir, nebo jak ze zbytku sveta vyrabis brokovnici a gas masku a pochopis, ze tohle je fakt to, co se v Sovjetu deje bezne. Nebo, ze zakladni potravina je kondenzovane mleko.
Ne, to se neda vysvetlit, to chce vedet a videt.
Kazdopadne Atom RPG je Fallout 2, s vetsi pravdepodobnosti a Slovanskym nadechem i vydechem.
Cyber to fakt neni, zato post-apo punk FAKT hodne.
Doporucuju.
Tech asi 7-12 endingu uz je fakt jen tresnicka na dortu.
Dokonale to neni, Stalkerska cast je dost odflaknuta, a treba proti Staler (vsem, od Pikniku u Cesty, pres film, az po serii Metro), tak tomu chybi dost na atmosfere, ale to je otazka, treba me ty emoce tam obcas donutily i brecet, nebo se smat. Zalezi, jak moc k tomu clovek potrebuje zvuk a vizual, a jak moc mu staci textova adventura.
Kazdopadne, zas a znova se ptam: rozchodil nekdo z vas Stalkera jako hru na MacOSX/Linuxu? Potreboval bych pomoct, bud jsem hloupy, nebo lenivy, nebo proste nevim. Uz jsem to zkousel i za pomoci Strace, ale strace v kombinaci s wine/parallel desktops, tak je nad me sily. A VELMI VELMI VELMI, bysem chtel dohrat Stalkerovskou serii, jen si kvuli tomu odmitam koupit Windows (a odmitam ten shit i krast).
Kazdopadne Atom RPG si dejte. Dalsi dil je zatim v Bete, ale hned prvi quest, kdy typka muzes poslat hledat zakopanou plechovku do minoveho pole, a cim mas vetsi charisma, tim je moznejsi, ze tam fakt pujde, to je hardcore.
Podprahovy vtip, takova mina, no, ne, ze ne...