POTHEAD23: když mlčím a přemýšlím,tak mi na hlavě bliká majáček a kouří se z uší.a co se mluvení týká,poslední dobou se tolik vypovídám v práci,že ve svém volném čase mám sílu už jen na tiky očí,popř.prstů do klávesnice.ce e
KIE: Tobě i všem ostatním se omlouvám za post partnerskou standartní rozepři,které jste svědky v auditku,který si to zrovna nezaslouží.. když s někým mluvím,mluvím s ním podle toho,proč a na co se ptá a pak samozřejmě podle času a nálady,popř.výše jeho inteligenčního koeficientu/ot,ale poslední dobou,nejpřínosnější rozhovory proběhly s pejskem rastou v šárce/.Je li to člověk,který přijímá diskuzi,dokáže naslouchat a ještě k tomu naslouchat chce,volím jistě jinou formu než zde.
vzhledem k tomu,že všechny moje dnešní příspěvky byly psány v pracovní době/a teď tomu není jinak/,byla jsem nucena svou pozornost a koncentraci věnovat na více míst najednou...
2.je to možná spekulantství,ale za tu dobu,co se s luk.známe,/přiznávám,většina příspěvků zde je nedopatřením adresována jemu/ troufám si říct,že dokážu odhadnout jeho reakci.A v tomto případě jsem věděla,že ať napíšu cokoli,nebude to dobré.A je to pravda,nejsem přebornice na cyberpunk,dokonce si /na rozdíl od Vás/ani nemyslím,že by byl za svým zenitem,naopak!