• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    SPECTRE
    SPECTRE --- ---
    ADYZ: hele to je mozna tim ze si asi v plne mire neuvedomujes co se kolem toho vsechno delo ;) kamo vcera tam prisel podporit i Havel ;)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Pockej tejden...
    A za pul roku nikdo nebude verit, ze kdy nejaky Sarden existoval ;)
    ADYZ
    ADYZ --- ---
    Je mi 26, jak jsem už psal, rozhodně stojím proti takovémuto potlačování základních práv a svobod a myslím, že policie by za něco takového měla dostat řádně přes prsty. Skutečně to jediné, co mě štve, je to, že musím každý den na mainu číst o téhle jediné události.
    COROZ
    COROZ --- ---
    a mam takovy zlepseni, co treba ty filmy a hry a pod. na home seradit podle roku vyroby ? je to pak prehlednejsi.. Ď.
    COROZ
    COROZ --- ---
    ADYZ: nakonec si nevyberes, na CS v main blika tohle:
    COROZ
    COROZ --- ---
    ADYZ: je to vec kyberkultury, nebo ne ? a kde jidne se kyberpunk srocuje ? kde ma tolik zastancu ? na hofylandu nebo okounu asi ne tak moc a navic jde o nadseni a tak.... kolik ti je ?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ADYZ: protoze sme mlady a rebelie patri k mladym lidem ?
    ne protoze nas policie nasrala, protoze to bylo pripravene predem, protoze to bylo na policejni objednavku .. mrdani beden neni dulezity, byla potlacena nezavisla kultura to dulezity je.
    SATAI
    SATAI --- ---
    ADYZ: Vidim, ze v linksu o mnoho prichazim.
    A jednoduche vysvetleni asi neexistuje. Takze nekolk stripku
    - okurkova sezona
    - dost mistnim asi policie slapla na kuri oko
    - z jisteho uhlu pohledu to opravdu je docela silna kava
    - udalosti se chytla blogsfera a pretrasa ji ze vsech stran
    - je fain mit spolecneho nepritele ;)
    ADYZ
    ADYZ --- ---
    Já osobně sice rozhodně nesouhlasím s postupem policie ve věci Czechtechu, ale může mi někdo prosím vysvětlit, proč musím na mainu už několik dní číst velké červené nápisy na tohle téma a sledovat nesmyslné ankety ohledně mrdání beden apod.? :-/ Naše policie zase jednou potvrdila, že nestojí za nic, ale proč kolem toho musí být celý NYX vzhůru nohama?
    THORGRIM
    THORGRIM --- ---
    SATAI: huh,ani bych se tomu nedivil. mediální štvanice, napadení policisté a tak;o)
    SATAI
    SATAI --- ---
    THORGRIM: tak se třeba konečně dočkáme i té demonstrace za podporu policie ;)
    THORGRIM
    THORGRIM --- ---
    SATAI: Všechny diskuze ovládá banda metlošů a kokotů z Magea, kteří absolutně nejsou přístupní jakékoli diskuzi a stojí za policií...
    SATAI
    SATAI --- ---
    THORGRIM: Mohl bys to rozvest? Ja znam Hofyland jen z doslechu.
    THORGRIM
    THORGRIM --- ---
    SATAI: tak kupříkladu z Hofylandu je mi dost na blití:o/
    SPECTRE
    SPECTRE --- ---
    SATAI: mno :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Docela zajimave to ukazuje silu blogu, uvidime, zda je jen virtualni, nebo se promita i do realneho sveta.
    Nevite nekdo, zda to tak vre i na dalsich diskusnich serverech, nebo opravdu vsechny demonstrace organizuje nyx? ;)
    SPECTRE
    SPECTRE --- ---
    převzato od ID HARALD :

Celý den dneska sleduju co se děje kolem Czechteku a jímá mě hrůza když vidím, jak policajti bez jediného logického důvodu nejdřív brání přístupu lidem v přístupu na pronajatý pozemek a pak je rozhání vodními děly, slzným plynem a obušky.

Myslím, že letos udělali pořadatelé téhle akce maximum pro to, aby neobtěžovali ty, kdo techno poslouchat nechtějí (pozemek vedle dálnice poměrně vzdálený od nejbližší vesnice), uzavřeli s majitelem smlouvu a stejně byli policií rozprášeni. Všechny důvody k zásahu, jak je v průběhu dne policie uváděla, se ukázaly nepravdivé.

Kdo mě znáte, víte, že techno není moje hobby a freetechno komunita vůbec není moje krevní skupina. Proti takovémuto chování policie je ale nutné zásadním způsobem protestovat. Naposledy jsem něco podobného co do důvodů a stylu zásahu zažil o Palachově týdnu v lednu 89 a potom na Národní třídě.
    JOORAY
    JOORAY --- ---
    telepresence? take nieco zrovna vyvijam :)

podla mna toto je cisty cyberpunk:

http://www.voltaicsystems.com/bag_pouch.shtml

(sorry za reklamu, nie som s tou firmou nijak spriahnuty, len mi to pripada, ze sa to sem hodi). taska so solarnym panelom. skoda, ze to neutiahne notebook, ale PDA a mobil ano.... celkom huste :)
    UV_CAT
    UV_CAT --- ---
    imho to sem rozhodne patri:
    BiReality: Mutually-Immersive Mobile Telepresence

http://research.compaq.com/wrl/people/jouppi/eTravel.html
    ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam