• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: Anandu znam, ale je to tam moc maly, jen od nas tam budou 3 nechodici deti a 2 chodici rostaci, plus pokud tam budou jeste nejake dalsi deti, tak tem lezakum/sedakum hrozi nejaky uraz :(

LWEEK: ted jsem tam volala a maji otevreno az od jedenacti...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    v Polsku je to stejný, akorát jsou k tomu ještě všichni opilí
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    CERNA_RUKA: Normální dělba práce. Plus jablonečáci strašej děti.
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    MILAZAJICEK: to sem rad.. takze bys radsi aby psali běloch vytuneloval tohle, cigoš pořezal tohohle?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CERNA_RUKA: Jasno v tom nemám. Neštěstí jsem u toho nebyl. Zkoušel jsem najít nějakou statistiku ohledně vývoje kriminality na Jablonecku a Liberecku. Ta sice roste, ale z dat co jsou na internetu jsem toho moc nevycetl.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    STAROJDA: Mě to moc jedno není. Raději bych vynechal řezání do kohokoliv kýmkoliv.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ZICHY: Podle me to je spatne protože pak si to lidi stejně myslej.
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    MILAZAJICEK: ale ty v tom maš jasno koukam
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    BEBERA: pizzerka Millenium, je to mezi ulicí pátého května a nemocnicí, takový oranžový barák. Tam mají luxusní dětský koutek.
    RADU
    RADU --- ---
    RSZ: pošta;)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Nemate prosim nekdo tip na restauraci s peknym detskym koutkem, kde by byl nejaky koberec nebo matrace, aby se tam daly odlozit i nechodici deti, a aby meli otevreno v pondeli v pul desate rano? Mely jsme favorita ZOO1320, ale ted jsem zjistila, ze oteviraji az v 11:00 :(
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MILAZAJICEK: nenapisou, ale hlavne je to uplne jedno kdo te poreze, ze ano...

To me pripomina otazku, kterou jsem chtel jako cerstvy Liberecak polozit - da se tu nekde sehnat vycvikovy kurz s teleskopem? chystal jsem se na to v praze ale pak jsem se odstehoval.

muzu googlit, ale kdyz uz sem pisu tak se zeptam tady :)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    MILAZAJICEK: a to je špatně nebo dobře?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MILAZAJICEK: jablonečáci
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ATAN: ale jestli to byli romáci nenapíšou.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    ATAN: Sem zíral. Hlavně nechápu že tam v tu dobu nikdo nebyl. V tu dobu se tam pohybuje přece dost lidí? Takže mám z toho trochu pocit že ti co to viděli dělali že nic nevidí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam