• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    včera akční scéna scéna jak ve filmu od Tarrantina u nás v centru:
    jak bylo vedro, tak jsem měl otevřený jedno okno do náměstí (Sokolák) a všechno mohl dobře slyšet. asi ve 4(?) ráno slyšim směrem od kostela (od radnice) zvuk hodně přetočenýho motoru a pískání pneumatik. zvednul jsem se akorát, abych prostředkem náměstí viděl proletět auto směrem pryč z centra. bylo to nějaký nový, luxusně působící auto s takovejma těma cool světle modrejma čelníma světlama. přišlo mi, že jel tak kilem a furt zrychloval a říkám si, co to asi bylo za kokota a ještě chvíli jsem schválně poslouchal, jak odjíždí do dáli. no a moje očekávání se naplnilo, protože za pár vteřin slyšim pištění brzd a ránu, to už muselo bejt někde jak je ta Y křižovatka u soudu. a v tu chvíli zhasly všechny lampy (napadlo mě, že trefil lampu a shodil to celý). myslel jsem, že je to všechno, ale hned dalších pár vteřin potom vidim prostředkem silnice utíkat velkýho krátce střizenýho chlapa v modrym tričku a s rukama jak moje stehna, co řve: "VYLEZTE VEN VY ...!" a něcim mává v ruce. napadlo mě, že ta rána nebyla náraz auta do lampy, ale výstřel a to, čim mává v ruce, je pistole... chlap zmizel směrem, kterym předtim ujelo to auto a co se dělo dál netušim. nebejt posranej z toho velkýho a možná ozbrojenýho chlápka, tak se snad půjdu podívat. asi 10 minut potom projeli náměstím blikající policajti a tim příběh končí,... :-)

MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Program akcí v kulturním centru Vratislavice
    http://www.vratislavice101010.cz/Chystane-akce/id:28003
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Driv to na prehrade docela zilo. Dneska mam z prehrady skoro pocit jako kdyby to byla nejaka stoka. :P
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    RSZ: jj, pavilon výstavy českých Němců z roku 1906

CRS1138
    CRS1138 --- ---
    LEMUR: to muselo byt v zime zuuzo :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    LEMUR: od přehrady směr škola na husovce?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    komíny - v Liberci bylo před rokem 1900 víc než 50 továren + 60 kovoprůmyslových podniků

LEMUR
    LEMUR --- ---
    Poznáte, kde přesně to je?

ZICHY
    ZICHY --- ---
    diky všem, už je pořešeno
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    MATEJKYS: slyšel jsem, že je dobrá...sice mi někdo říkal, že je to teda víc než za 5 dolarů, ale prověřim to, díky
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    ZICHY: Route 66 jede offline, po vypršení zkušebky stojí asi 5 dolarů
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    shánim ITáka, kterej by mi mohl nahrát navigaci do Androida, která pošlape i offline...za navigaci nechci platit, geekoj něco šoupnu:)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Když už tu lítají nabídky na práci :) Taky sem jednu dám k nám do firmičky :D
    centrum holdings
    http://centrumholdings.jobs.cz/pd/343620439?exportRCM=5882305&brand=g2&trackingBrand=centrumholdings.jobs.cz&rps=186&ep=
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    JONAS3: no byli 3, ale ten nejstarší už umřel, a další je na řadě...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KUBALIBRE: Doufám, že nenaznačuješ to nejhorší, to by mě mrzelo... Pořád lepší, když tu štěká pes než šéfová vývoje, viď MORIARTY...
    Btw. stejně mám pořád sluchátka!
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    JONAS3: btw za chvili tam už bude jen jeden pes :( ten co nejmín štěká ;)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    JONAS3: ano, hned vedle toho stromu jsem stál, a koukal mi kousek čumák...tam je to ještě naše, placené..a vy tam nemáte naznačen ani vjezd, jen někdo kdysi odvezl kolečkama hlínu a udělal si tam vjezd a parkování....
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KUBALIBRE: Myslíš tady, jo?

My jsme tu samí kokoti. A někdy nás kokoty serou ti štěkající čtyřnožci... ;) Ale jenom trochu.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    KUBALIBRE: tak třeba benzín, tím se na autě snad nedá nic zkazit.
    JONAS3: jako je pravda, že kdyby to auto zapálil, tak by ten nápis už nebyl tak výraznej.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MORIARTY: Horst přece nabízel nějakou vychytávku, že jsi tu káru mohl pak i zapálit, tak možná to ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam