včera akční scéna scéna jak ve filmu od Tarrantina u nás v centru:
jak bylo vedro, tak jsem měl otevřený jedno okno do náměstí (Sokolák) a všechno mohl dobře slyšet. asi ve 4(?) ráno slyšim směrem od kostela (od radnice) zvuk hodně přetočenýho motoru a pískání pneumatik. zvednul jsem se akorát, abych prostředkem náměstí viděl proletět auto směrem pryč z centra. bylo to nějaký nový, luxusně působící auto s takovejma těma cool světle modrejma čelníma světlama. přišlo mi, že jel tak kilem a furt zrychloval a říkám si, co to asi bylo za kokota a ještě chvíli jsem schválně poslouchal, jak odjíždí do dáli. no a moje očekávání se naplnilo, protože za pár vteřin slyšim pištění brzd a ránu, to už muselo bejt někde jak je ta Y křižovatka u soudu. a v tu chvíli zhasly všechny lampy (napadlo mě, že trefil lampu a shodil to celý). myslel jsem, že je to všechno, ale hned dalších pár vteřin potom vidim prostředkem silnice utíkat velkýho krátce střizenýho chlapa v modrym tričku a s rukama jak moje stehna, co řve: "VYLEZTE VEN VY ...!" a něcim mává v ruce. napadlo mě, že ta rána nebyla náraz auta do lampy, ale výstřel a to, čim mává v ruce, je pistole... chlap zmizel směrem, kterym předtim ujelo to auto a co se dělo dál netušim. nebejt posranej z toho velkýho a možná ozbrojenýho chlápka, tak se snad půjdu podívat. asi 10 minut potom projeli náměstím blikající policajti a tim příběh končí,... :-)