• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    NYCK
    NYCK --- ---
    Nevíte prosím někdo, kde v Liberci koupit brašnu na zrcadlovku + objektiv? Ptám se dřív než zkusím třeba Datart..
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Kdybyste jeli někdo z Jablonce na Liberec, tak to raději berte vrchem přes Kunratice. Ve Vratislavicích udělali z Tanvaldské ulice jednosměrku. Opravují plynové potrubí.
    1KA
    1KA --- ---
    Nabízím zítra ráno v 9 odvoz do Prahy a zpět do Liberce jedu v 17-17.30. Pošta.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BEBERA: nebo jak je pod broumakem zastavka u Lomu tam sou taky naky ryby, kaceny co zerou rohliky a za pekneho pocasi se tam slunej dve zelvy
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    KATCH: dik za tip, dojedu tam ze Saldaku tramvaji...?...
    KATCH
    KATCH --- ---
    BEBERA: uz jsem tam dlouho nebyla, ale pokud si pamatuju, tak me docela vadilo, ze hladina vody je kousek nad tim vrcholem tunelu, takze je videt lampy a technicky veci a uplne mizi ten pocit, ze jsi pod vodou, na to doporucuju tohle akvarium http://www.loroparque.com/en/acuario.asp , hodne z ruky, ale tam mi bylo pod tou vodou az ouzko :))
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Hledáme novou posilu do našeho týmu na pozici Koordinátora/koordinátorky projektů a vedoucí kanceláře! Jde o práci na plný úvazek, v Praze. Pro zájemce přikládáme více informací o pracovní pozici a budeme se těšit na případné setkání a spolupráci!
    Centrum Dialog
    http://www.humanisti.cz/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Pockejte az dojde na orlosupy…
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    BEBERA: jeje, sovy u nas posledni dny taky desne frcej :))
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    sháním někoho z liberce, kdo dělá v sociálních službách nebo má nějakýho známýho... sháním zaměstnání a vím, že do dost organizací se dostanou většinou jen známí zaměstnanců... mám DiS sociální práce, dodělávám si Bc, který budu mít snad v lednu. nastoupit bych chtěla co nejdřív po prázdninách
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: tak to jsi mi trochu zakalil radost...o permicich na svych strankach nic nepisou :( ze to maly smrade nemuze mit rado opice a zirafy, jako ostatni deti... Permici do zoo mam taky, ale tam bylo jedinou poradnou zabavou vlezt slonovi do vybehu a vyhazet vsechnu kuru ze zahonku na chodnik...vlastne ma jeste rad sovy, ale tech tam moc nemaji...
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: nevím kolik stojí permice (žena má do zoo, a tam je to pohoda), ale se vstupem do botanky se trochu zbláznili - 140kč dospělej..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: tak to je bomba! Super! Diky! Si poridim rozkladaci stolicku a permici do botanicky a mam o zabavu pro dite postarano...
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: jo, akvárko tunel tam je, ale co tam plave nevím..

jinak ryb je v přehradě tolik, že stačí odkudkoli z cesty koukat na čudly u břehu. Nejlepší je ale rybník "u jezírka" u zoo, je kalnej, takže je vidět jen mizející rohlík v obrovský tlamě:)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    WYMA: dik za tip na vylet... Ale prehradu mame pet minut od domova, kdezto Fojtku jsem jednou videla z vlaku...:(
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    A jeste jeden rybi dotaz. Je v botanicky nejaky vodni tunel, pod kterym se prochazi a plavou v nem zraloci nebo podobne potvory? Mi to partner vytrvale tvrdi, zatimco ja si odtud pamatuju jen maly akvarko u vstupu, sklenik a rodaky na zahrade a vytvrale mu tvrdim, ze si to plete s morskymi akvarky v Thajsku...
    WYMA
    WYMA --- ---
    BEBERA: přerybováno je poctivě na fojtce.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: achne...a ja synovi dneska slibovala, ze pujdem koukat na ryby...:( takhle se potahnem az do zoo...
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    takže vyřešeno tady : mapros.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam