• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    OMIKK: Me retardovana sousedka rekla, ze nema auto jako my, aby mohla tridit a dostat to sbernych nadob (Nejak jsem nepobral souvislost, domu to donese plne v rukach a prazdne to musi vezt autem? Samozrejme jsem to nosil v rukach.)
    To bylo v dobe, kdy byly asi 500m od baraku. To byl taky popud, abych se zajimal o to, jestli nam to daji i bliz.
    Dluzno dodat, ze potom zacala tridit... takze nizky stupen retardace s vysokym stupnem lenosti.

BEBERA: Delame to uplne stejne z duvodu mista, jeden pytel a u popelnic to rozdelime...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    OMIKK: Ja mam potize s hromadenim tridenyho odpadu nejen vlivem lenosti+retardace, ale i kvuli tomu, ze ho nemam kam davat. Mam misto na dva mensi kose a jeden flek na lahve. V jednom kosi je bezny odpad, v druhem trideny, ten pak vezmu cely a do popelnic ho rozhazim podle materialu. Jednu dobu jsem se pokousela tridit i plechovky do tech pytlu, ktere asa/mesto dava, ale uskladneni zimnich kabatu se nakonec ukazalo jako prednejsi a pytel byl z komory vytlacen. Uz takhle se tam neda ani vejit :(
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    my napriklad recyklovanej odpad hromadime doma do sbernych nadob a jednou za cas ho vsechen najednou odvezem autem.) ale chapu ze i s timhle resenim ma vetsina lidi potize (opakuju vlivem lenosti+retardace) a pak jeste chodime kolem kontejneru kde je namrskany paty prez devaty a kdyz uz s to tam nevejde tak se to vali na ulici..jenom protoze ty lidi netridej..bylo by mi to i uprdele kdyby to nebylo u nas pred barakem)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BARRUSHE: JONAS3: Diky. Puvodne jsme meli popelnice na trideny odpad tak 10 m od popelnice naseho domu. Byly porad narvane. Pak nam je sebrali a nosili jsme trideny odpad o kus dal, sice na opacnou stranu od nasi popelnice, ale porad velmi blizko. Tyhle popelnice byly taky porad narvane. Ted sebrali i tyhle, a nejake dalsi by udajne mely byt nekde u jednoho noveho domu. Tech 400m to mozna bude, mozna o chlup min, kazdopadne je to antolik z ruky, ze tam uz nikdo nikdy nic neponese :(
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    já bych píchal
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    JONAS3: hlavne ze ma pani znak mercedesu v srdci:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MORIARTY: Ještě ne, ale uvažuju o tom, že jí na dveře klíčem vyreju znak renaultu :)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    JONAS3: taky obcas cumim co jsou retardovany a liny lidi schopny nahazet do popelnice...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Propíchals jí ty dveře?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: takhle zastavit u nás, tak ji propíchám gumy, jako tuhle nějakýmu kreténovi na dobiášce
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HAWKEYE: Ona tam nechává věci, které jsou evidentně nepoužitelné. Tuhle tam nechala rozštípané dveře...

Jak říkám, je to ultimátní blbka. Třeba parkování, všichni parkují takhle ||| a ona přijede a postaví to takhle | | / | nebo lepším případě i takhle | -- ||. A na parkovišti se 6 místy je to fakt pruda.
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    ATAN: na mem aute zas dnes v noci nekomu vadilo leve zrcatko
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    HAWKEYE: hulváte! máš to prodat na aukru ;)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    no tak ja rano vylezu z bytu a zakopnu o umyvadlo co jsem vcera vecer krasne naaranzoval k nadobam na trideny odpad s vedomim, ze hodny popelari ho odvezou,popr. se jeste nekomu bude hodit. Ten blbec co si dal praci, a prines mi ho zpet,tak mi jeste napsal listecek.Hulvat:))
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    ATAN: jestli to nebude tim, žes zabral místo nějakýmu senilnímu dědkovi..?
    ATAN
    ATAN --- ---
    HNZDD: no parkoval jsem sice ne zrovna podle predpisu, ale nikomu to neprekazelo, na tom miste vzdy nekdo parkuje. take kdyz tam prijedes po praci kolem sedme vecer, tak jsi rad i za tohle misto. senilnich dedku je bohuzel vsude dost. dnes rano tam stalo zase jine auto, tak jsem zvedavy.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    jj nebo že nešláp ráno do hovna po nějakým domácím miláškovi
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: může bejt rád, že ho někde u popelnic neznásilnili... přecejen dobiáška žejo
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    ATAN: asi blbě parkuješ ;))
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ATAN: sorráč kemo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam