• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    CERMINEK: gut, zkusim to tam diky..nicmene jsem se nejdriv zeptal tady, protoze jsem mel za to, ze tady se vi vsechno:)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ZICHY: To je spíš dotaz do jiného vlákna, jako třeba toto [ Android - otevřená mobilní platforma ]
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    poraďte mi někdo, zda se vůbec lze zbavit nechtěný reklamy Admob od Goodlu na Androidu? pomůže restartovat telefon na tovární nastavení, nebo kompletně zručit účet u Googlu? Big Brother mě pomalu začíná srát...
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    EIFI_MESER: nebut při pátku cimprlich a estét... mě se třeba líbí!
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    RSZ: jestli to neni mican?!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Asi usnul a nelíbila se mu spací poloha a tak se obrátil na bok
    RSZ
    RSZ --- ---
    jé, v pátek před 14ti dny jsme na R10 před bolkou zažili to samý.. řidič tehdy asi dostal druhou šanci:)

Kamión jel rychle a převrátil se mu návěs, kovový odpad blokuje R10 – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/274945-kamion-jel-rychle-a-prevratil-se-mu-naves-kovovy-odpad-blokuje-r10.html
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    me se primove zvedl tlak kdyz jsem zjistila ze je opravdu opravdicka pravdiva pesi zona]
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    to je zase tunel do stanice bankrot
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    a je zase o čem remcat... :)
    Navíc kvůli ní musí předělávat a bourat nástupní ostrůvky, protože je široká...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    EIFI_MESER: Mně přijde strašně hlučná, včera v noci byla slyšet přes celou masaryčku, hučí jak stará tatrovka. Ale možná to je jen tím, že je to prototyp. Design nekomentuju, ty nynější tramvaje jsou stejně nejhezčí.
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    čau lidi, už jste viděli tu hrůzu,které říkají nová tramvaj? Pojízdná rakev hardr! Včera jsem ji potkala (manipulační jízda) a zvedl se mi parádně kufr... to se asi zase někde strkali peníze do "nápravy"
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MARKHETKA1: zajimave vypada ten volcano house,ale neverim ze by byla sebemensi sance, ze by takovahle budova na tomhle miste nekdy mohla stat,,,asi spolyhaj,ze lidi tomu daj hlas podle hezkyho obrazku :D
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: tybrďo ta okolní zástavba ve Světlý pod Ještědem, sem tam už dlouho nebyl koukám!

RSZ
    RSZ --- ---
    MARKHETKA1: můžeme i něco vyhrát? to je super, za naše krajský peníze;)
    MARKHETKA1
    MARKHETKA1 --- ---
    Pro info zasílám odkaz na naši soutěž - Stavbu roku Libereckého kraje. http://www.stavbarokulibereckehokraje.cz/
    Zahlasujte, můžete i něco vyhrát :)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MAGGIE: Jo takhle, jj myslel sem v tom spodním patře nákupní zony tesco. Já tomu říkám pseudosnobské vetešnictví. :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    LWEEK: zas tak Forum neznám, takže mi šlo o to, v jakém konkrétním krámu ve Fóru jsi to pořídil - takže dolní část Tesca, tam co je oblečení, kosmetika, hračky a domácí potřeby - fajn
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MAGGIE: no v podstatě to je Tesco .. prostě ta hrůza co stojí místo OD Ještěd :D
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    LWEEK: ve Foru dole je co? Tesco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam