• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MALY_BOBIK: Obejdi obytované na Harcovských kolejích a máš lahví na deset let :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    cus sháním místo kde bych koupil láhve na víno nakej pěkné ale stacej i obyčejný, víte kde liberci koupit?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ZICHY: nevěř nikomu komu je přes 20 přece !
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ZICHY: ne, že Liberec je pro mladý v pohodě a kultůra tady jede, přece
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    GOG23: nevěř reperum a funkcionářum?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ZICHY: A jaký z toho plyne poučení ? :-D
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZICHY: jestlipak jste tam chteli zpivat, ze Liberec je v pohode????? A ze radnice jede...??? Pro pristi rok si to nachystejte a uvidis...
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    cože se to právě děje před radnicí?
    procházel jsem ve chvíli, kdy končí nějaký tanečně-divadelní vystoupení nebo co, což vypadalo v poho, ale potom nastupuje hoper a jeho crew, týpek zpívá něco ve stylu "asi už sis všimnul, že Liberec je pro mladý v pohodě, že kultůra tu pro všechny jede..."
    ...zajímalo by mě, na čí objednávku tohle někdo napíše a za kolik to tahle crew performuje...jen se mi zas chce trochu blejt, když poslouchám slova tohoto mladého umělce, protože se mi nemohlo nevybavit, jak dopadla finančně letošní Ještědská Odysea (20k v provaru), díky tomu, že se na nás vysral jeden nejmenovanej aktér společně s lidma, co určujou kam potečou peníze z dotačních fondů...ale tak hlavně, že zbyly zlaťáky na hopera, co říká, že je to v pohodě...tak asi joo no, když to řiká...
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: a to musi bejt hned vod Schutzstaffel? Pan je elitar a vobycejnej vod Wehrmachtu mu neni dost dobrej co?!
    RSZ
    RSZ --- ---
    nemáte někdo prosím na půjčení klešťovej SS ampérmetr? Případně takovej bočník, abych mohl měřit cca 40A běžným ampérmetrem..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: do tretice neasi :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    FILOMENA: zase????
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    FILOMENA: flek uz je zmenenej :)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    HAWKEYE: vypada to na zmenu fleku. hlidej v patek!
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    spam:
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hluk ve Vesci při Benátské noci překročil normy. Hygienici zváží pokutu - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/hluk-pri-benatske-noci-ve-vesci-prekrocil-normu-f5g-/liberec-zpravy.aspx?c=A120822_1819529_liberec-zpravy_alh
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RSZ: no vidis, prezili jsme to :). Konecne poradna boure v Liberci, az to oknama hazelo! Super :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    cive, slušná apokalypsa, pomodlíme se naposledy?
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    RSZ: garaz na Hanychovske 483, najem 5000 rocne... volna ihned
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    A máme to tu znovu - zítra mám od 14:00 do 15:00 online rezervaci na přepis auta - přihlášení, ale určitě to nevyužiju, heslo 2118, třeba se to někomu z vás bude hodit.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    hele za pět mega ti postavim i garáž :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam