• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MICCY
    MICCY --- ---
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    Trafikant chtěl slevu kvůli opravě libereckého náměstí, radní se přeli - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/pokud-liberec-nebude-splacet-muze-prijit-o-tipsport-arenu-p3t-/clanek.aspx?c=A121026_085919_liberec-zpravy_ddt

tohle je taky fajn... když už jsme u toho Syrovátka
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    Mazéééc, tak si říkám, že se od nás maj pomalu Pražani co učit..
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    TOMAS: Takže je to ještě složitější konspirace, než jsem si myslel
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    JONAS3: srandovni teorie, zasmal jsem se :-) . K te teorii - ODS je na zastupitelstvu proti zastaveni areny... tak jedine ze by Syrda premluvil socany.. :-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PINJAA: Mno mě se neptej, my si pak s MORIARTY rozjeli asi půlhodinový chat na ICQ, jak to ono s tou arénou vůbec je. Výsledek je pro otrlé a s dovolením předkládám jeho konspirační teorii:
    "Aréna propadne bance, od ní ji koupí za peníze z libereckých staveb Syrovátko (přes firmu z kokosových ostrovů, ofkóz) a Liberec mu bude platit pronájem za to, aby na jeho vlastní aréně mohl hrát jeho vlastní hokejovej tým"

V tom byla pro mě zcela nová a nepochopitelná informace, která říká, že Liberec něco platí za to, že tam Tygři hrají...
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: fůůůů jaká škvára? Myslíš speciální minerální povrch pro sportoviště a okolní plochy se zjednodušenou údržbou za 16 850 935,- ?
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    JONAS3: ... ted sem z toho trochu jelen - za tu stavbu (areny) se rucilo cim ? myslel sem,ze samotnou stavbou,ale asi nee,kdyz sla teda zaseknout ?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MORIARTY: těšim se
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Asi bude stačit aby nepřišla jedna dotace z ROP a bílí tygři budou hrát hokejbal na škváře.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A pak že zdroje nejsou! Ale jsou...!
    Jinak mi přijde dobrý kšeft, ručit majetkem v hodnotě 660 mil za úvěr 150 mil.
    Takže fanoušci těch vypelichanců, šupky dupky do arény, než se zase vrátí hokej do staré haly ;)

Zadlužený Liberec si půjčuje 150 milionů. Ručí za ně Tipsport arénou - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/pokud-liberec-nebude-splacet-muze-prijit-o-tipsport-arenu-p3t-/liberec-zpravy.aspx?c=A121025_104603_liberec-zpravy_tm
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    MAGGIE: obavam se ze by mi to bylo maly..
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    kde u nas koupim sponu do klipramu?
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    EWUSHA: nad chrastavskou smerem na total,pred tou levotocivou zatackou - servis Novotny -TOP :)
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    ZICHY: kdyz rikam doporucuju tak tim nechci opotrebovavat klavesnici na svym novym meku nybrz naznacuju at tam urcite jdete:] a date si cokoli..pozn.red.:]
    WYMA
    WYMA --- ---
    EWUSHA: např. v pneumaxu ti to udělaj rovnou při výměně pneu.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Necháváte si někdo čistit klímu v autě v Libu či okolí? Ráda bych si ji nechala vyčistit, ale nevím kde. Brala bych rychlý, kvalitní servis za super cenu :-)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    WELITELKA: burgery v mrdě říkáš? hmm:) povídej mi o tom..cos dávala? co ty omáčky a jaký maj hranolky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam