• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ZICHY: ty ale vůbec nevíš jak se s nima má jednat :)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    zrovna jsem se vrátil z magistrátu, kde jsem si chtěl vyměnit občanku, která se mi rozlepila a jsem zas o něco chytřejší
    když ti někdo ukradne věci a máš v tom doklady, tak je to přestupek (WTF?)
    když se ti rozlepí občanka jako mě, tak rozhodne paní za okýnkem, jestli je to tvoje chyba - takže je = přestupek
    pokud máš 3 strikes jako já = pokuta (např. 300)
    nesouhlasíš s pokutou nebo s tím co paní za okýnkem říká = 1000 na přestupkovym, kde ti samozdřejmě řeknou to co paní za okýnkem
    = zaplatíš 300 pokutu a deš do prdele
    >> lekce udělena, problém vyřešen
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Policie chce obžalovat libereckou primátorku kvůli odměnám pro politiky - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/primatorku-ceka-soud-0rx-/krimi.aspx?c=A130204_162913_liberec-zpravy_ddt

GOG23
    GOG23 --- ---
    kdyby tam radši udělali techno
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    JONAS3: kdy se nekdo ozve, ze je to bouda? za 6M to chteji prodat, 2 M do topeni, 3M do digitalizace, a 1M dotace na prvni rok .. mesto prijde o dum v centru, a nebude mit ani korunu. Ale asi je to lepsi reseni, nez umelcum pronajmout cely sal ve Foru za mnohem mensi penize.
    CDR
    CDR --- ---
    obávám se, že Vaše tužby jsou liché... Už takhle čekám 15 let, že by mohl třebas fc baumit jablonec klesnout do druhé ligy a stále nic.. Ovšem, tygři na to mají dobře našlápnuto...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: nehodlám zjištovat, kde jsou, kam můžou sestoupit, a co znamená "zapřísáhlý švec", hlavně ať jdou doprdele...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    stejně jim je to prd platné a sestoupí, kdo by se na tu hrůzu chtěl dobrovolně dívat... A jako zapřísáhlý švec z toho mám neskonalou radost
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: no krom staré kauzy, kdy firma, která dodává tu rozebranou "diy" tramvaj, zároveň i sponzoruje i bílé tygry (kdo maže, ten jede), jsem se teď dočetl, že v rámci "spolupráce" dpmlj-bílej tygr vozí dpmlj lidi do arény zadarmo...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: O čem to mluvíš? Nějaké podrobnosti? A to i já, když v rámci zlepšování ovzduší MHD bojkotuji a jezdím do práce do centra autem každý den? :)
    Jinak jako dost velkých i menších kokotin se už platí, tak proč ne další... že ano.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: chce se mi říct, že platíš vetší píčoviny (třeba ten nepřímej sponzoring bílých tygrů dpmlj mě fakt dorazil), ale nevím jestli je to správnej přístup;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tohle ve me nevyvolava moc ndaseni...
    Legendárnímu kinu Varšava svitla naděje, Liberec ho chce zachránit - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/zachrana-kina-varsava-0tb-/liberec-zpravy.aspx?c=A130204_140601_liberec-zpravy_ddt

"Není jiná cesta než pravidelný příspěvek od města," konstatoval Pleštil.
    - takový přístup se mi líbí... my si něco vymyslíme, a vy nám to budete platit
    RSZ
    RSZ --- ---
    potřeboval bych vyčistit cd-changer z auta, dělá tady na takových obsolete zařízeních ještě někdo servis?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ok ja si nebyl jistej , dix :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    HNZDD: Tak jsem to trošku pogůglil a je to http://www.strechysindelar.cz/cz/kontakt , který si myslím s Šindym nemá nic společného
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    OMIKK: no počkej prodává to nějakej šindelář
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    PEPAZZ: asi ne hele..ale peknej kus,)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    neprodava to nekdo mistni??
    Vokswagen Multivan T4 2,5TDI 75KW - Liberec, prodám
    http://auto.bazos.cz/inzerat/20777340/Vokswagen-Multivan-T4-25TDI-75KW.php
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Je nekde na netu pristup do matriky Gablonz an der Neisse?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RSZ: …kterou vychovaval v tradici spravce tabora v Belzeci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam