• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: to ses Maggie při vší úctě potentooooo, to jídlo v životě nevidělo koření, takovýhle pseudovege raději ne! Možná ty čočkový karboše ujdou..., ale nezoufej, já dnes sám doma vyrazil za kulturou do místní hospody "na kuřecí soté" a hned sem věděl, že si mám příště uvařit doma!!
    NYCK:řekl bych, že nasranej neodejdeš ze ZOOček, ale přejí se to rychle jako jinde..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Liberec měřil hluk tramvají, který lidé srovnávají s náletem a tanky - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/mereni-hlucnosti-a-vibraci-tramvaje-dbm-/domaci.aspx?c=A130301_111805_liberec-zpravy_ddt

něco na páteční flame
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    NYCK: bazén, jejich menu se dá...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    NYCK: Sedm dvanáctek v žabákovi a budeš se cítit jako v sedmým nebi
    WYMA
    WYMA --- ---
    NYCK: třeba http://www.portacafe.cz/ ? je to dost jiný?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    NYCK: Ananda např.?
    NYCK
    NYCK --- ---
    Dnes jsem si chtěl na oběd dát něco "jiného" tak jsem zašel do bageterie boulevard a už tam znovu na něco "jiného" nepůjdu. Bylo to drahé, nebylo to dobré a bylo toho málo. Nevíte někdo o něčem, kde se dá dát něco "jiného" (než řízek, kuřecí plátek nebo guláš) a člověk odchází s dobrým pocitem?
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    VEETUHS: tosempitomec)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    OMIKK: fixd Polský opilec s nožem se dobýval do mateřské školky a vyděsil děti, byl opilý - iDNES.cz
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    MORIARTY:

Polský opilec s nožem se dobýval do mateřské školky a vyděsil děti - iDNES.cz

MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jenom v Jablonci...
    Opilec s nožem se dobýval do mateřské školky a vyděsil děti - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/opilec-se-dobyval-do-skolky-dfk-/krimi.aspx?c=A130228_115805_liberec-zpravy_ddt
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    že se jim vůbec chce tam něco vysazovat...
    NONA
    NONA --- ---
    HONXX: jo jo , prej pokácet a vysadit nový stromy je levnější než udržovat vzrostlou alej která je prý za větru životu nebezpečná :)
    HONXX
    HONXX --- ---
    ještě tu nezaznělo, že stromy na masarykačce prý dosloužily a celá alej má jít dolů
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    VEETUHS: No to určitě, ten les pak přes ty pitomý stromy není ani vidět!
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    VEETUHS: dalo by se rict
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    CRS1138: to je rusky?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ANS: takova drzost, v ramci zachovani dekora by te meli oslovovat uctive "gov" ci "gov'nor"
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: pravda, jsem dneska zbytečně sentimentální, jdu si za trest sednout k hajzlům do maškovky, a budu pomocí nekvalitního příboru porcovat svoji pizzu
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: Cywe, stromy vedle silnice jsou zlo, ať si táhnou do lesa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam