• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    SWABIK: nemas tam taky petici za vyhnani tech noumu, a k navratu "starejch casu" pred tim nez to tam dokurvili?;)
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj, docela akutně poptávám na druhý víkend v září gril na sele - otáčecí s motorem :-) Za každý tip budu ráda, pošta díky.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    tak dík za komenty. juknu na ty doporučené. jinak u nás v podvraťáku sem nebyla spokojená s žádným servisem. a to nemluvím o tom, jak se mě právě v jednom nejmenovaném snažili vyfakturovat cenu o 15tis vyšší než byla ta smluvená. a na svoji obhajobu uváděli, že to stejně potřebovalo vyměnit, že s tím půjdu za půl roku na technickou....
    6746
    6746 --- ---
    RSZ: Napadá mě srovnání s mr. Babicou, taky umí vařit i dobrý věci, ale stejně je pro něj kečup co pro Kelly je Starline...
    Přiznám se, že jsem nadšenec do automobilismu a mam rád kvalitní věci. A to prostě s AutoKelly - v tom podání, v jakym teď svět zamořuje Starlinem - dohromady neladí. Bojim se dne, kdy si budu muset já, nebo někdo blízkej, kupovat další ojetinu a přehlídne, že byla servisovaná Starline dílama...
    GECKO: Díly se daj sehnat všude, ale Kelly je cesta nejmenšího odporu.

A nevim jestli liberečáky zajímaj tyhle plky, takže bych tady už kecama o autech nezabíral místo. Nebránim se další diskuzi, ale na vhodnějším místě: Sobota nad ránem - Žabák, ale všichni v žlutočernejch montérkách :)
    Za mě jsou v Liberci dva dobrý a ověřený servisy:
    Podlips garage http://podlipsgarage.cz a
    Milan Kordík http://www.transporttaxi.cz/ (toho by asi - troufnu si tvrdit - doporučovala i WELITELKA )
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    6746: jezisi tak nesmi clovek bejt kreten a nesmi si nechat nacpat starline]]]]] tos zabil]]]]]
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    MAGGIE: hlavne ten park je ted plnej cigosu ktery tam akorat okradaj lidi jako napr tu pani co tam kresli portrety
    GECKO
    GECKO --- ---
    6746:
    JENDAVB: Souhlas s RSZ: Kelly prodava podobny nebo stejny dily jako Benex, Prima atd, navic Starliny jako marketingove levnou znacku, coz ale casto nemusi byt vubec pravda... Na druhou stranu spousta servisaku bere kdesi a pak uctuje ceny dilu obdobny tomu, co lze najit v eshopech Kelly a benexu, pritom se stejny nebo kvalitnejsi dily daj koupit mnohem levneji... Pred casem jsem v Renault Minute nechaval menit predni brzdy na Kangoo a ceny matrose od Renaultu (pouzity jejich levnejsi dily pro starsi auta) byly na stejny urovni jako nejlevnejsi moznost od Kelly na eshopu... Ted jsem musel trochu vysivat na Xantii kvuli technicky (a realnymu stavu) a nejlevnejsi vyfuk v Kelly 2600, ja koupil za 1600 a podobny relace na skoro vsem dalsim, co jsem daval (cep, tycky stabilizatoru, rozvodova sada.... ) a to jsem to bral z eshopu, co je a klubovejch forech znamej a doporucovanej a je to samozrejme normalne s fakturou...

Jinak ted jezdim k Halbichovi do Vratislavic (hned u otocky tramvaji) a celkem OK, dela i z dilu dodanejch zakaznikem.
    RSZ
    RSZ --- ---
    6746:
    JENDAVB: kelly prodává stejný díly jako kdokoli jinej, akorát k tomu maj ještě vlastní low-end značku..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WELITELKA: je to asi jako jezdit nakupovat kvalitní maso do super marketu ....
    6746
    6746 --- ---
    WELITELKA: Kelly prodava převážně autodíly od "výrobce" Starline. Ty jsou svojí nekvalitou proslavený úplně všude. Jsou až nepochopitelně levný, což může vytvářet prostor pro šmelinu ze strany servisu (koupí a namontuje Starline, fakturuje dražší značku a zákoš nemá šanci poznat rozdíl) Navíc má Kelly masivní marketingový akce na tyhle produkty, založený na obratu. Rozdávali skůtry, čtyřkolky, podvalníky, 3D televize... Mechanici na to slyšej a bojím se pomyslet, co to v praxi dělá ve spojení s výše uvedeným...
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    6746: co je na brani dilu v kely tak negativni vizitkou?]]]]]]
    CUTTER
    CUTTER --- ---
    Kdybyste někdo náhodou někdy potřeboval půjčit dodávku, tak se mi ozvěte.
    Tady jsou stránky: http://www.dodavka-liberec.cz/
    Tady je facebook: https://www.facebook.com/dodavkaliberec
    A není problém se se mnou domluvit. Kdyžtak mi písněte i sem na nyx.
    6746
    6746 --- ---
    JENDAVB: Zas takovej HardCore ne. :) To maj asi jenom v Českejch Budějovicích...
    6746
    6746 --- ---
    BINARY_PARANOIC: Zhruba pět let, než jsem si na vlastní kůži několikrát ověřil, co vlastně znamená FIAT: Fehler In Allen Teilen.
    Na auto Novotný sem při tom ověřování taky narazil. Kdykoliv sem vlezl dovnitř, tak tam vařili dohromady "lehce ťuklý" Punto ze tří kusů... Nebo tam zběsile pobíhal nejakej Polák s palicí v ruce... A díly bere z AutoKelly, to je taky dost negativní vizitka pro autoservis...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    EWUSHA: Jednou jsem doporučoval někomu na Fiata toto...a nic špatnýho jsem zpátky neslyšel, tak nevim: http://www.autoservis-vaska.cz/
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    EWUSHA: ID 6746 se nějaký čas šťoural ve fiatech…tak přinejmenším určitě dobře poradí, kam ho svěřit :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: Jako mas Fiata takze pulka voresprutu a autobazarnich zmrdu nebude vedet co jelikoz to neni koncernvole ... Inu spis dej na prvni dojem z dilny jestyl tam budou mit na dilne bordel tak maj bordel i vsude jinde ( tohle se doporucuje jako rada pro holky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam