• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ATAN
    ATAN --- ---
    Mestaci v Rochlicich jsou fakt zmrdi. Dal jsem auto dvema koly na obrubnik podel silnice, abych mene prekazel, a rano najdu vyzvu s tim, ze 'zabor stani na zeleni'.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ty jo, všem díky moc za tipy!
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    MAGGIE: jak vysoká bude vrstva toho písku max 0.3 m,ne? to by se mohlo vejít do vozejku za auto...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: jak pise Gecko, osefuj si spis dopravuj, samotnej pisek stoji pakatel, lokalne vl ibu jsem nekupoval, nevim
    GECKO
    GECKO --- ---
    MAGGIE: spis jak to odvezes.... on pisek v piskovne ve vaclavicich stiji aso 300 za tunu ale kdyz chces 30cm vrstvu tak to je pul tuny cca..... velkej vozejk nebo sem do vrataku www.stavobazar.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=21_93&products_id=601 ale skoro 2x tolik, ale zase za pul tuny je to skoro fuk.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    AQUALOCO: OK, tak kam podle tebe pro něj nejvýhodněji?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: prosim tě se nejdřiv podivej na cenu pisku za kubik a pak nekam jezdi!!
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JENDAVB: hradecka piskovna už je v plánu :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MAGGIE: muzes jet do hradku do piskovny Nebo se na to vykaslat a jet proste do stavebnin :]
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MAGGIE: na pískoviště :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    kam v Liberi pro písek do pískoviště (1*1 metr)? aby to nestálo majlant
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    kurva, kde to jsme ,že si majitel chce se svojím majetkem dělat co chce (samo, že v rámci zákonů čr) není vono to téňo náhodou pod UNESCEM?? ;))
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: teprve se to chystaj dokurvit chtem tam udelat neco jako strasidelnej hrad na matejsky....
    RSZ
    RSZ --- ---
    SWABIK: nemas tam taky petici za vyhnani tech noumu, a k navratu "starejch casu" pred tim nez to tam dokurvili?;)
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj, docela akutně poptávám na druhý víkend v září gril na sele - otáčecí s motorem :-) Za každý tip budu ráda, pošta díky.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    tak dík za komenty. juknu na ty doporučené. jinak u nás v podvraťáku sem nebyla spokojená s žádným servisem. a to nemluvím o tom, jak se mě právě v jednom nejmenovaném snažili vyfakturovat cenu o 15tis vyšší než byla ta smluvená. a na svoji obhajobu uváděli, že to stejně potřebovalo vyměnit, že s tím půjdu za půl roku na technickou....
    6746
    6746 --- ---
    RSZ: Napadá mě srovnání s mr. Babicou, taky umí vařit i dobrý věci, ale stejně je pro něj kečup co pro Kelly je Starline...
    Přiznám se, že jsem nadšenec do automobilismu a mam rád kvalitní věci. A to prostě s AutoKelly - v tom podání, v jakym teď svět zamořuje Starlinem - dohromady neladí. Bojim se dne, kdy si budu muset já, nebo někdo blízkej, kupovat další ojetinu a přehlídne, že byla servisovaná Starline dílama...
    GECKO: Díly se daj sehnat všude, ale Kelly je cesta nejmenšího odporu.

A nevim jestli liberečáky zajímaj tyhle plky, takže bych tady už kecama o autech nezabíral místo. Nebránim se další diskuzi, ale na vhodnějším místě: Sobota nad ránem - Žabák, ale všichni v žlutočernejch montérkách :)
    Za mě jsou v Liberci dva dobrý a ověřený servisy:
    Podlips garage http://podlipsgarage.cz a
    Milan Kordík http://www.transporttaxi.cz/ (toho by asi - troufnu si tvrdit - doporučovala i WELITELKA )
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    6746: jezisi tak nesmi clovek bejt kreten a nesmi si nechat nacpat starline]]]]] tos zabil]]]]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam