• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CDR
    CDR --- ---
    PIERRECZ: zkusil bych Prasečinky, jestli jsou ještě otevřený. Příjemný bar s klubovou náladou, několik druhů úpiva - Kocour, dobrá káva, velký výběr značkového šnapsu, příjemná obsluha i prostředí.. Ale nevaří tam...
    https://www.facebook.com/prasecinky
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    WYMA: ne, to bylo ve Vrchlabí před třemi lety ;)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    EWUSHA: jo videl jsem asi 2 dily a byla to docela sranda, kdyby se mi to stalo tak bych do toho sel. sranda musi bejt!!!
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    WYMA: náhodou, já viděla pár záběrů v tv a byla to docela prča. řekla bych velmi snadno vydělané peníze :-D
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: děsná demence, dokud jsme o ničem nevěděli, tak nás nejdříve 2x přesadili k jinýmu stolu, pak mě servírka s průhlednou prosbou o podpis rezervace (?) odvedla dozadu, kde na mě nastoupili dejdar a ještě někdo, a že mi daj sluchátko a budu dělat co mi řeknou. tak sem jim řekl, že teda nebudu a tím sme skončili. což znamenalo, že si deme zase už po třetí sednout k jinýmu stolu, protože tenhle je pod kamerama.

btw místní špitál se dal dohromady se srstkou?? :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RSZ: chtěli tě?
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: lol:)))
    ..to mi připomíná zážitek z nemocnice, kdy přišel Krytinář se Srstkou, a potřásli si s náma rukama:)
    WYMA
    WYMA --- ---
    STAROJDA: jo. nějak sem na ně sice zlehka zanevřel, co se nás tam snažili s dejdarem a nějakým dalším komikem natáčet do nějaký pošahaný televizní soutěže, ale vařej dobře, to jako jo.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    AQUALOCO: z naší zkušenosti to bylo tak, že v jednu chvíli změnili kuchaře a zavedli jídelák ve stylu Pohlreicha - tedy pár jídel na jednu A4 a všechno docela zajímavý specialitky. Prý nový kuchař má moderní způsoby úpravy masa atd. My teda bez masa, ale i tak jsme si vybrali a pochutnali.

Jenže po několika týdnech jsem se tam vydal a co nevidím - starý jídelák je zpět (čili typická česká itálie) a jako bonus vyřadili i ten zbytek zajímavých nemasových jídel (mátové rizoto s chřestem, kuskus se zeleninou). Takže tím u mě skončili, protože vyměnili odvážnou cestu za průměrnou masovou bezkulovost. Škoda...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Za mě lze doporučit:
    Restaurace AutenticA trattoria
    http://www.autenticaliberec.cz/

Jídlo ok, obsluha se snaží a prostředí je taky příjemný.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    Stejně z toho nakonec nejlíp vyjde ten Žabák. Nejdřív posedět na terminálu u koček, pak procházka po Papíráku a okolí a nakonec si o půlnoci zalízt do žabáckýho romantickýho boxu hned za jukebox a objednat si Vratislav se segedínem.
    WYMA
    WYMA --- ---
    AQUALOCO: mě to tam nikdy moc extra nejelo, ale prostředí na rande fajn.
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: potvrzuju, občas tam jdeme kvůli slušnýmu dětskýmu koutku, ale poslední 2 návštěvy opravdu bída
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Ale nedávno jsme si byli sednout v Black Horse (na polední menu, pravda) a až na nostalgické zaplakání nad zmizelým koněm s blond cikánkou u venkovního okýnka to nebylo zlé ani drahé…

Irská restaurace Black Horse
    http://www.irskaliberec.cz
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Ah, sorry, nepříliš drahou :) Tak nic.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    WYMA: aha, milenium prej změnili kuchaře, očesali jídelák a stojí to za ho...!
    WYMA
    WYMA --- ---
    AQUALOCO: la fabrica je zavřená.

PIERRECZ: milenium třeba.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    PIERRECZ: co třeba pizzérie, La Fabrica mě prostředím, jídlem a personálem snad nikdy nezklamala..., pravda, byl jsem tam asi 7x..
    PIERRECZ
    PIERRECZ --- ---
    Hospůdka pěkná, ale na romantickou večeři? No nevim :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam